Mi lehet a bajom ha nem szeretem az emberek társaságát, fájdalmat okoz mindenféle emberi kontaktus, nem akarok barátkozni senkivel?
Annyira vágyom csak hogy mindenki hagyjon békén, hozzám se szóljon senki.
F/27
Én megértelek.
Sokszor én is így vagyok, mer az emberek nagy része retardalt és elviselhetetlen stb stb.
Nekem sincs kedvem velük beszélgetni ..kivéve családommal meg pár ember. Antiszoc vagyok, ennyi.
1-nél a pont.
Traumák és rossz élmények értek, és ahogy Feldmár mondaná, a szégyen olyan a léleknek mint a testnek az izzó vas, és aki egyszer megégette magát, az a jövőben kerülni foja a tüzet. Vagy lehet, hogy inkább depresszív ez a probléma, untatnak az emberek. Ha gondolod írj, és amennyire tudok segítek
Antiszoc vagy valszeg, ami nem baj. Csak az ilyeneknek nem kedvez a világ :D én is ilyen vagyok, tudom milyen. Én is tartok az emberi kapcsolatoktól, kontaktustól...
Inkább hagyjanak békén, ugy mindenkinek jobb lesz :)
Én is így vagyok ezzel. Volt időszak, mikor neten is ismerkedtem de aztán valami eltört bennem.. és már semmi kedvem lefutni ugyan azokat a köröket, hogy aztan ugyan ott lyukadjunk ki.. nem foglalkozom másokkal, egy bizonyos szinten tartok csak kapcsolatot emberekkel de ez mind felszínes kapcsolat.. nem engedek magamhoz közel senkit. Kapják be. 😂
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!