Nem sminkeli magát,a haját sem vasalja, szolídan és egyszerűen öltözködik, nem vesz fel sem túl kivágottat, sem túl minit,nincs műkörme, sem műszempillája. Teljesen önmagát mutatja. A megjelenése egyszerű, de mégis határozott.
Annyira ritka az ilyen lány.. hogy már feltünőbbek alaratlanul mint akik mindenüket kirakják.
2018. okt. 11. 20:54
3/14 anonim válasza:
Nekem bejön, ha mellé ápolt, csinos, és széparcú a lány.
2018. okt. 11. 20:54
4/14 anonim válasza:
első válaszolóval kell egyet értenem. 23 éves vagyok és a büdös életben nem sminkeltem magam, és olyan ökör se voltam még hogy pénzt adjak ki a műkaromra (common sense, szerintem). de valahogy sose éreztem igényét annak hogy mások jóváhagyására várjak. ha annyira egyedi meg különleges vagy akkor le sz a r od hogy mit gondolnak mert úgyse változtat semmin se a pozitív se a negatív véleményük.
2018. okt. 11. 20:56
5/14 anonim válasza:
Senki nem mondta,h önmagát írja le.
2018. okt. 11. 20:58
6/14 anonim válasza:
igaz utolso, biztosan szamara idegen emberek velemenyet keri ki szamara idegen emberekrol... legyszives ne jatszd a hulyet masok provokalasa celjabol, oke?
2018. okt. 11. 21:02
7/14 anonim válasza:
nekem pont ilyen az esetem, nem bírom a mű lányokat
2018. okt. 11. 21:03
8/14 anonim válasza:
Szóról szóra ilyet keresnék barátnőmül.
2018. okt. 11. 21:09
9/14 anonim válasza:
Szerintem az arany középút a legjobb.
De igazából mindenki maga tudja.Meg ugye van akinek mindent ki kell próbálnia hogy ráérezzen a saját stílusára,van aki meg ösztönösen ráérez.
A párom, amikor megismertem,viszonylag szolíd megjelenésű volt de később kiderült, hogy előtte 3 évvel még rendszeresen műköröm,hajgöndörítés,smink,minden nap(szószerint) más ruhában volt és meg is mutatta nekem néhàny régi ruhadarabját.Nagyon nem illettek a jelenlegi önmagához.
2018. okt. 11. 21:10
10/14 anonim válasza:
ez csak egy nagyon kis falat a tortából, ki tudja mi van még mögötte
alapjáraton ezek a dolgok tetszenek, viszont nem biztos, hogy az egészében tetszene az adott lány
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!