Mi kapcsolja össze egy ember előző és az azt követő ételeit?
Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 18:13
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
már bocsi, de olvasd el a kérdésemet pf
2018. okt. 11. 18:21
4/10 anonim válasza:
Ugyanezt a kérdést már feltették előtted, de helyesen.
5/10 A kérdező kommentje:
én így akartam megkérdezni, ne te mondd meg mi a helyes
2018. okt. 11. 18:54
6/10 anonim válasza:
Akkor rossz kategóriát választottál.😂
7/10 anonim válasza:
Már bocsi, de elég lenne 1-szer kiírni ezt a hülyeséget! (1-es voltam)
8/10 A kérdező kommentje:
nagyon kevés szürkeállománnyal rendelkezhetsz, ha miután leírtam hogy olvasd el újra a kérdést (ételeit, nem életeit) nem esik le hogy trollkodás... te idióta
2018. okt. 11. 19:45
10/10 Metionin válasza:
Hát pl. maga az étel. Szóval ha az előző ételem egy nagy tányér paradicsomleves volt, akkor azt követőleg nem merek ráenni savanyú uborkát :D
Vagy az is hogy mihez mi illik, ha megnézed mondjuk egy menza étlapját, megvan hogy tradicionálisan milyen ételt milyen második követ. Bár ez nem tudom mi alapján van.
De meghatározhatja az is hogy mi van otthon, pl. ha elhasználtam a krumplit akkor az azt követő ételben már nem lesz krumpli mert elfogyott.
Vagy az hogy édesre sósat kíván az ember, sósra meg édeset. Ez az étel-ezotéria :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!