Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szűletési anyakönyvi kivonatot...

Szűletési anyakönyvi kivonatot hol adnak ki, ha elveszett?

Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahol születtél, kerületben, városban stb., illetékes anyakönyvi hivatalban rögtön kiadják.
2018. okt. 3. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Más okmányokkal és tanukkal is igazolnod kell magad. Ez nem olyan egyszerű, mint egy személyi újra igénylése.
2018. okt. 3. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ja, sima személyivel. Mégis milyen tanúkkal, ne viccelj már.
2018. okt. 3. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha szemelyi sincs,akkor hogy?
2018. okt. 3. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
3 A sima személyi kevés hozzá, mert ezzel az erővel, bárki aki stiklizni akar, hamis személyivel oda áll, és kér egy anyakönyvit. Ez nem egy sima személyi.
2018. okt. 3. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
4 Akkor gondba vagy kisöreg. Mert csak úgy hiába állítasz oda.. Ezzel az erővel én is oda állítok,. hogy én te vagyok, elvesztettem az anyakönyvit és adjanak ki egy újat. Hála Istennek ez nem így megy. Az anyakönyvi az nem egy sima személyi.
2018. okt. 3. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

[link]

A páromnak ellopták minden iratát és pillanatok alatt elintézte. Menj be egy Kormányablakhoz. Kapsz ideiglenes okmányt, aztán egy hét múlva kész az eredeti.

2018. okt. 3. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
7 Az ember az anyakönyvi kivonatát nem hordja magánál. Tehát ez nem arra vonatkozik.
2018. okt. 3. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:

7-esnek igaza van, személyit kell először csináltatni! Azzal lehet igényelni anyakönyvi kivonatot. A lakóhelyed szerinti önkormányzatnál is akár, nem kell elutaznod abba a városba, ahol születtél. Elektronikus anyakönyv van 2014 óta, így nem bonyolut..

Ha van érvényes útleveled, akkor nem kell megvárnod az új személyit, azzal is tudod igényelni.

2018. okt. 3. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
9 Személyi csináltatáshoz kell anyakönyvi, ha ellopják az igazolványát akkor is. Anélkül nem csináltatják meg. A kérdezőnek sem személyije, sem semmilyen magát igazoló okmánya nincs.
2018. okt. 3. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!