Nektek van olyan felhasználó ezen az oldalon, aki szimpatikus a válaszai alapján?
És ha igen, tettetek valamit az ügy érdekében?
Nekem 2 ember is van, az egyikükkel nagyon sok közös van bennünk, ráadásul egyszer régebben mintha olvastam is volna egy válaszát, amiből kiderült, ugyanabban a városban lakik, mint én, de nem mernék rá megesküdni..Gondoltam már rá, hogy ráírok, hogy ismerkedjünk, de rájöttem, elég creep-nek tűnhetnék, meg van is köztünk pár év korkülönbség és szerintem kicsit fiatal vagyok hozzá és fárasztanám..
Meg van egy másik felhasználó, aki korban már közelebb áll hozzám és nagyon tetszik a stílusa meg sok dologban hasonlóan gondolkodik, mint én és volt, hogy komolyan gondolkodtam azon, hogy írok neki, hogy ismerkedhetnénk, de ugyanúgy nem merek neki írni, mert mi van, ha furának gondol, hogy hónapok/évek óta így figyelem úgymond a háttérből...Meg amúgy így belegondolva tényleg olyan bizarr, hogy ezekről a felhasználókról is egy csomó mindent tudok a válaszaik alapján, mivel ugye ki van írva a nevük, ők meg a létezésemről se tudnak :/
Nektek van ilyen felhasználótok? /Lécci ne írjatok felhasználóneveket, nem akarom, hogy töröljék a kérdést/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!