Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az idos...

Mit lehet tenni az idos lakokkal akik nem akarjak felujitani a hazat?

Figyelt kérdés

Volt mar szavazas,hogy szigeteljek-e a hazsort de az idosek 90%-a leszavazta. Joban vagyok a kozos kepviselovel es o mondta,hogy allitolag nem szeretnenek fizetni erte mert a legtobb embernel van hosugarzo. En viszont konkretan minden heten beteg vagyok mert megfazom reggelre. Taknyom nyalam egyben pedig bundas zoknival es hosszu pizsiben alszom. Mult heten nagy nehezen meggyogyultam de most megint....minden reggel erzem,hogy kapar a torkom es halalrafagyok. Raadasul meg egyaltalan nem futenek. Jeghideg a radiator. A nyilaszarok ujak szoval ott nem jon be semmi hideg,a fal viszont konkretan jeges. Volt,hogy ejjel arra keltem hogy a bokam hozzaert a falhoz es szo szerint csipett. Mi a sz***rt lehet kezdeni? En megbolondulok itt...

22/L

2018. okt. 2. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Költözz el. Sajnos ha a többség nem akarja akkor nem lesz. Beszelj a kozoskepviselovel gyűjts te aláírást próbálj meg hatni az idősekre mond h sokat spórolnának a futesen stb
2018. okt. 2. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
2018. okt. 2. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Vegyél te is hősugárzót.

Meg szegyjél immunerősítőt.

De elég hihetetlen, hogy ennyire hideg legyen egy panelban, ahol minden oldalról lakások vesznek körül és napközben még 20 fokok vannak.

Nálunk sincs amúgy se szigetelés, se új nyílászárók, mert csak annyit lehet tenni, hogy a többség kifizeti azok helyett is, akik nem fizetnek. De hát erre senki sem hajlandó, jogosan.

2018. okt. 2. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Hogy Te fázol, azt elhiszem.

Azért nem kéne túltolni: "a fal viszont konkretan jeges."

A jég csak 0 fok és alatta létezik, és Te azt állítod, hogy belül jeges. Te elhinnéd?

Az idősek nyugdíjasok, gondolom nincs túl nagy nyugdíjuk.

Van viszont hősugárzójuk, mondod. A villany a legdrágább fűtés, ami létezik és sokat fogyaszt... forintban.

Azt mondod, hogy hősugárzóval fűtenek? Nehéz elhinni.

De ha mégis ésők megtehetik, Te miért nem teszed?

2018. okt. 2. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Én belülre tettem hőszigetelést, ha már kivülre közösből nem sikerült megoldani.

Most jó nekem, és nem panaszkodtam senkinek...

2018. okt. 2. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél fűthető paplant, jól fogod magad érezni..
2018. okt. 2. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Keressetek pályázatot, állítólag most megint elkezdenek beindulni az ilyenek, nézzetek utána. A szüleim tömbjét minimális lakókra háruló ráfordítással újították fel így, és nagyon megérte. Érthető, hogy kis nyugdíjból nem nagyon akarnak fizetni, de azért erre vannak alternatív megoldások, a mi tömbünknek pl. van lakáskasszája, benne van a közös költségben. A fűtés miatt viszont szólni kéne, nálunk már fűtenek (távfűtés), a szüleimnél is (házközponti kazános fűtés), a munkahelyemen is (ott nem tudom, milyen). Gyorsan bejött a hideg, ehhez pedig alkalmazkodhatna a ház.
2018. okt. 2. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
szexi lehetsz, majd en felmelegitelek hm
2018. okt. 3. 00:25
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szigeteléssel foglalkozik az egyik ismerõsöm õ mondta hogy nem egészséges, nem tud szellõzni a lakás rendesen, plusz amivel szigetelnek azt te nem érzed de nem egészséges rákot okoz, õ már hallot olyat hogy akik szigeteltek 10-12 évig sokan meg haltak már abból a csapatból rák miatt mert ebbe a szigetelõ anyagba valamilyen rákkeltõ anyag van csak ezt sokan nem tudják den nagyon egészségtelen ha le van szigetelve a ház ezért így mi sem szigetelünk, aki szerit ez hülyeség az ne foglalkozzon vele de már 4 éve benne van a szakmába és már elég sok helyen járt és tapasztalta is dolgokat szóval hiszek vagy is hiszünk neki max még 1 évig ezt fogja csinálni de aztán be fejezi mert az egészségere káros.
2018. okt. 3. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!