Nektek mi a véleményetek a Szeverin névről?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok erről a különleges névről?#név #férfi #névadás #különlegesség #ritkaság #férfinév #anyakönyvezés #egzotikum #Szeverin #Szevern
2018. okt. 2. 18:59
11/17 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, olyan, mint egy gyógyszer
12/17 anonim válasza:
Szerintem csodaszép. Nagyon szép, lágyan férfias, olyan kellemesen hűvös, olyan arisztokratikus a számomra. Olyan diplomáciát, illemtudást, önuralmat, kedvességet fejez ki számomra. Egyébként egyszer írtam egy történetet, amiben ez volt az egyik szereplőnek a neve, ott Szevének (= Szeve) becézték:)
13/17 anonim válasza:
*meg olyan védelmezős és családszerető hangulata is van számomra.
16/17 anonim válasza:
A betű mágusa egyik szereplőjét is így hívják, bár ott a nyelvterület miatt S-el, Severin.
Szerintem egyébként abszolút viselhető név, persze csak ha illik a vezetéknévhez. Erősen magyar kötődésű vagy a legtöbb foglalkozást takaró vezetéknévhez nem feltétlenül szerencsés választás. De! Mindenütt vannak kivételek. :)
Amennyiben ezt a nevet választanád, nem ütköznék meg rajta egy kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!