Szerintetek érdemes lenne petíciót indítani Szujó Zoltán Forma-1-es kommentátor leváltásáról?
Ha igen, mégis hogyan kell elindítani egy ilyent?
Lehet, hogy a célt nem érné el, de legalább jelzésértékű lehetne, hogy emeljenek a színvonalon.
Kérdező!
Azért mert a teszkós munkahelyeden te meg még két-három árufeltöltő aláírná, még nem fogják leváltani!
Szerencsére.
12
A kedvencem az volt tegnap, amikor egy teljesen ártalmatlan rádióüzenetből (ahol nem értették meg egymást a felek) azt szűrte le, hogy a Ferrari és a Kimi Raikkönen között megromlott a kapcsolat. Azért ez elég "retard" megnyilvánulás volt tőle. :D
Leírja az ember a véleményét és lepontozod... mi értelme ennek?
Nem bírod el a választ, ha nem egyezik a véleményeddel? Nem akarok személyeskedni, ezért nem is írtam eddig sem és most sem fogok semmi sértőt. De attól még, hogy nem mindenkit irritál a Szujó, még lehet ugyanolyan normális válasz és vélemény.
Én igenis kedvelem őt, szerintem jól végzi a munkáját. Nincs rajta mit magyarázni. A petíció szerintem nem érne célt.
Nem hinném hogy lenne bármi eredménye ennek de elfogadnék én is egy ilyen váltást.Wéber Gábor rendben van keveset beszél de az értelmes és jó.Ertem hogy Szujó Zoltán a kommentátor de olyan helyzetekben ordít amikor nem kéne az meg a másik hogy gyakran hülyeséget beszél,téveszt de persze ő is ember.De amikor Hamilton világbajnok lett az utolsó körben Mexikóban akkor meg olyan egyöntetű hangsúly nélküli volt amikor meg vissza nézem a Sky sport közvetítést angolul az olyan jó(:
Palik pedig mindent vitt(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!