Vannak itt ehhez hasonló vegyes zenei ízléssel rendelkezők? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én mindent szeretek a legeltérőbb zenéket is. Pl. Metáltól kezdve a K-pop ig, J-pop ig szinte mindent. Van itt még ilyen?2018. szept. 28. 22:41
11/12 anonim válasza:
Jelen, szinte minden jöhet, rock, metál, reggae, rap, k-pop, j-rock, folk, trashrap, punk, pop, alter, lofi, hardcore, dubstep, meg egy csomó azonosíthatatlan cucc :D
Szeretem mindig bővíteni, szóval ha valaki benne lenne egy zeneküldözgetős levelezésben az írjon! *-*
12/12 anonim válasza:
Én is meghalgatok szinte mindent. Az ázsiai cuccok, a drogos trance nem jönnek be, meg az opera. :D Ezeken kívül szinte minden stílusból találok olyat ami tetszik. Ezért is nincs olyan, hogy kedvenc stílusom. Na meg kedvenc előadóm sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!