Mitől függ az, hogy valakit megjegyeznek-e az emberek vagy sem?
Valószínűleg itt jobban nézel ki.
Lehet más a külsőd és az emberek is mások komolyabban kedvesebek és kevésbé gyerekesek
Nálam mindig is ez volt a helyzet. Azonban én tudom is az okát. Általában az ördög ügyvédje vagyok. Mindig képes vagyok felszólalni és árnyalni az elhangzottakat. Vagy csak simán hangot adok a nemtetszésemnek. Ez a tanároknál azért eléggé elülteti a nevem:D
Lehet, hogy te is szokatlan, érdekes személyiség vagy.
Milyen ruhákat vagy hajat hordasz?
Valamivel elüthetsz a tömegtől
Csak mert én a suliban pont azokat jegyeztem meg akik épphogy elfutottak mellettem, de
-egyik csaj pont ugy nézett ki mint egy férfi
-másik sötét rockernek álcázza magát és igy pont a szépségét takarja el
-a következő amolyan sittes kemény magatartásproblémás csajnak tűnt aki bármikor leordít
-a kövi hasonlitott egy mesefigurához
És mivel átjárhatós osztály voltunk, lehetett választani ki hol folytatja a kövi tanévet, a suliból pontosan azok kerültek az osztályunkba akiket így "megjegyeztem"a sulibol. El voltam képedve. Osztálytársam lett a fficsaj is, a rocker, a sittes is, a mesefigura is, és a tobbi is (nem csak 4 volt akiket megjegyeztem)
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!