Ki az a 3 híres ember (akár élő akár nem) akivel szívesen elbeszélgetnél egy kávé/sör/stb. mellett és miért?
Jézussal: hogy jobban megismerjem a kereszténységet, lényegét, alapját
Neil Armstronggal: milyen volt elsőként idegen égitestre lépni.
Hitlerrel: hogy látja a saját háborús szereplését.
A három legfontosabb, de még tudnám folytatni.
Steinbeck, egy híres fáraó, Leonardo da Vinci.
De kíváncsi vagyok nagyon még Nagysándorra, Napóleonra is.
Stephen King - mert nagyon régóta az egyik kedvenc íróm, szívesen beszélgetnék vele akarmiről. Akár az írásról, akar bármi másról.
Tom Hanks - szeretem színészként, és állítólag nagyon közvetlen ember, kíváncsi vagyok, tényleg így van-e, szívesen megismerném.
J. K. Rowling - Számomra ő egy nagyon inspiráló személyiség, a műveit is rettentően szeretem (nem csak a Harry Potter könyveket, ha már itt tartunk, szerintem a legjobb, legtartalmasabb, amit valaha is írt, az az Átmeneti üresedés), jó lenne, ha mesélne kicsit az életéről, tapasztalatairól.
+ Emma Watson - kb ugyanaz igaz rá nálam, mint Rowlingra, inspirál, olyan személy, akinek érdekel az élete, meglátásai, gondolatai.
Egy kivetelesen sikeres netbroker jol jönne.
A 85%-uk vesztesèges es bukdàcsol csak.
1. Elon Musk - magam is mérnök vagyok és amit eddig le tett az asztalra az kb. emberfeletti, párhuzamosan épített fel vagy 4-5 egyenként is lehetetlen dolgot, nagyon érdekelne, hogyan csiálta mindezt és mik a jövőbeni tervei.
2. Dr. Jordan B. Peterson - kanadai pszichológia professzor, a youtube egyik jelenleg létező legfontosabb intellektuális személyisége. Érdekel a pszichológia, de Vele amúgy kb. bármiről szívesen elbeszélgetnék, egyszerűen csak jó Őt hallgatni bármiről.
3. Nikola Tesla - azt hiszem még ma is lenne egy-két olyan ötlete, amivel teljesen forradalmasítani lehetne az energia ipart.
E.T.A. Hoffmann: szeretném megtudni mi lett a Murr Kandúr vége, mert meghalt, mielőtt befejezte a könyvet.
Kabos Gyula & Turay Ida: ővelük csak szeretnék elbeszélgetni és élvezni a társaságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!