Mi a véleményetek egy olyanról, aki ezeket zenéket szereti?
Ezek lennének: (Cannibal Corpse).
Az utolsónál dalszöveg a komment szekcióban található.
Szóval mi a véleményetek egy ilyen emberről? Elítélitek? Mindenesetre, nem valami "divatos" zenei műfaj.
Aztán még van egy pár, de most ezek a favoritok...
18/F
A rock műfajon belül a hard rockot és a metált szereted!
de ezek a zenék borzasztóak:D
én minden műfajt szeretek igen mindent, de ezek..
(bounce, minimal, rock, rap, dubstepm, edm..stb)
16/f
A zene (dob, gitár) jó, de a szöveg és annak elhörgése nekem nem jön be. Én inkább rock és metál párti vagyok. Pl. a Ladybaby-nek is van egy férfi (hörgős) énekese, de az általad linkelt műfaj már szerintem sok.
Az effajta szövegnek nincs értelme. Pl. az utolsónál: "I sucked the blood from her ass" - ez... nagyon nyomi. De konkrétan.
Hogy elég edgy.
Sportolsz vagy jársz konditerembe? Ha nem, nem vagy menő metálos.
Számomra ez nem zene, hanem zaj.
Azt nem mondhatom, hogy elítélem -mert nincs hozzá jogom- de véleményem szerint, meglehetősen nyakficamos az ízlésvilága. ;)
Ha neki tetszik, hallgassa.
Undorító, beteg szövegek, fantáziátlan metálzenével. Aki ilyen szövegeket ír, az vagy teljesen aberrált, beteg lelkű ember, vagy - ami valószínűbb - a tehetség hiányát akarja pótolni ezzel a feltűnősködéssel.
És miért ne lenne jogunk elítélni? Én úgy tudom még megvan a szabad véleménynyilvánítás joga, elméletben legalábbis. Miért ne lehetne elítélni valamit, ami erkölcsi és ízlésbeli alapon is egyértelműen elítélhető?
Aki ilyen zenéket szeret, és érti is, hogy miről szólnak a szövegek, abban nagyjából biztos vagyok, hogy ezzel valamit kompenzálni akar. Erő, határozottság, férfiasság hiányát, vagy valami hasonlót. De ez nem lesz hatékony kompenzáció, csak a lelkét mérgezi vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!