Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A születésnap azé, akinek a...

A születésnap azé, akinek a születésnapja van, igaz?

Figyelt kérdés

A barátomnak ma van a születésnapja. Azt mondta, hogy ez ugyan olyan nap, mint a többi. Gondoltam ezt tiszteletben tartom és holnap "köszönteném fel". Mert azt, hogy ő nem akar szülinapozni tiszteletben kell tartanom, ugye?

Holnap pedig süthetek neki tortát meg ilyesmi, mire hazaér. Ugye?

2018. szept. 19. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki az FB-ről leveszi a születésnapját, és csak rejtve köszöntik fel az általa ismert emberek, mert nem akarja hogy ország világ tudja kik köszöntik, akkor áruld már el, hogy te azt honnan tudod?????????????
2018. szept. 19. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Őt kéne ismerni, de aranyos vagy :)

Csak mert olyan nap, mint a többi, nekem bármikor süthetnél tortát (igaz, én hétköznapokon is sütök, pl. ma is volt).

S bár rühellem pl. a Valentin-napot, még aznap is szívesen elfogadok csokikat :)

Csak mert valakinek nem nagy szám a szülinapja, még jóleshet neki a felköszöntés... S tuti van ember, akit másnap is zavar a dolog, bár a te logikád se rossz, hogy aznap nincs szülinapja és ha fel akarod köszönteni, felköszöntöd :D

2018. szept. 19. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de...ebből neked most komolyan az jött le, hogy a barátod kb. utálja a születésnapját és neked ezért holnap kell felköszönteni? :D

Hogy mit kell tiszteletben tartanod a pároddal kapcsolatban, meg hogy mit süthetsz neki és mit nem, azt meg mi mondjuk meg? Ne legyél már ennyire életképtelen basszus. :D

2018. szept. 19. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ma van, akkor ezen a napon kell felköszönteni.
2018. szept. 19. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

* a pároddal kapcsolatban,

Nem a párja.

2018. szept. 19. 17:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Tegnap este azt mondta, hogy nem érdekli a születésnapja, ugyan olyan nap, mint a többi.

Ezért gondoltam arra, hogy mivel a születésnapján legyen az, amit ő szeretne.

Másnap pedig én köszöntöm, ahogy szeretném.

2018. szept. 19. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A születésnapján köszöntsd fel. Az hogy nem érdekli különösebben, tehát nem készül rá semmivel még nem jelenti azt, hogy nem örül ha felköszöntik.
2018. szept. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!