Mit gondoltok? Mi az oka annak, ha valaki egy neki nem tetsző kérdést vagy választ jelent?
Ha az adott kérdés vagy válasz valamiért problémás (pl. trágár, rosszindulatú, vagy egyéb oka van), akkor annak semmi helye sincs a nyilvánosság elött.
Több olyat láttam, hogy valamilyen kérdésnél egy-egy válaszoló folymatosan csak belekötött a többiekbe vagy egy valakibe, de az eredeti kérdésre nem válaszolt és lényegében szétoffolta az egészet. Ilyenkor szerintem jogos, ha törlik a válaszait, elvégre ha valaki megkérdez valamit, akkor nem arra kiváncsi, hogy valaki elvigye a témát rossz irányba, illetve a többeieket megbántsa.
A magyarok szidása véleményem szerint nem rasszizmus.
Mert a magyar nem egy rassz.
Azt inkább nevezném népcsoport elleni előítélet.
Természetesen én nem értek velük egyet.
Sok előítélet a magyarokról tele van igazsággal,de nem lehet minden magyar emberről kijelenteni dolgokat.
Te is kezded: sok előítélet, tele igazsággal.
Egyet mondj.
Pl.hogy a magyarok pesszimisták.
Van benne igazság.
De az is igaz,hogy minden nemzetben van ilyen.
Ráadásul a magyarok ha pesszimisták,nem véletlenül olyanok,amilyenek.
Ebben például nagy igazság van,de rengeteg kivétel is.
9.
A pesszimizmus az ok nélküli borúlátás. Ha okkal, tapasztalat, elővigyázatosság vagy óvatosság miatt számítunk a lehető legrosszabbra, hogy felkészülhessünk és megelőzhessük, az nem pesszimizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!