Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen felnőtt ember erőszakol...

Milyen felnőtt ember erőszakolna meg egy ártatlan 11 éves kislányt?

Figyelt kérdés

Az utóbbi napok botránya kapcsán merült fel bennem a kérdés.

Mert 11 évesen mi az amivel egy lány rendelkezik ami vonzóvá teszi egy 50 akárhány éves férfi számára?

Elhiszem,hogy sok férfi vonzódik a fiatalabb lányokhoz,de én ezt mindig úgy képzeltem el,hogy akkor vonzódik egy pasi egy fiatalabb lányhoz,ha az már erősen nőies.

Tehát nem egy éretlen gyerekhez.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2018. szept. 16. 12:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező!

Te annyira primitív vagy, hogy azt nem lehet szavakba önteni.

Felteszel egy kérdést, és aki nem ért veled egyet, arra ocsmányul és alpárian reagálsz.

Ha te is elvégezted volna -legalább- az általános iskolát lehet, hogy te is másképpen látnád a dolgokat, és nem kósza sajtóhírek alapján ítélnél el embereket.

Csak megjegyzem, hogy a pedók szoktak ilyen kérdéseket feltenni, mert kíváncsiak, hogy hogyan reagálnak az emberek.

Tényleg az vagy?!

2018. szept. 16. 18:09
 22/27 A kérdező kommentje:

Dehogy vagyok primtív.És tanulatlan sem.

De ezt nyilván ismeretlenül tudod.

Nyitott vagyok.

Nem ítélek el senkit ok nélkül.

De úgy vettem le a válaszodból,hogy véded ezt a két embert.

HA elítélik visszajössz bocsánatot kérni?

2018. szept. 16. 19:00
 23/27 anonim ***** válasza:

"De úgy vettem le a válaszodból,hogy véded ezt a két embert."

Sajnos elfogult, elvakult és javíthatatlan vagy!

Sem a két embert sem az ügyüket nem védem, hiszen egyiket sem ismerem.

MINT AHOGYAN TE SEM!!!

Mindössze nem ítélek el senkit ilyen-olyan szenzációhajhászó híradások alapján, a tények ismerete nélkül, jóval a bíróság ítélete előtt!

Továbbá nem kérek -km. hosszú- privát üzeneteket!

2018. szept. 16. 19:44
 24/27 A kérdező kommentje:

Engem nem igazán érdekel hogy TE mit akarsz,mert annak írok levelet,akinek akarok.

És ez ellen nem sok mindent tehetsz.

2018. szept. 16. 19:48
 25/27 A kérdező kommentje:

Engem elítéltél mint javíthatatlant(óh ha ismernél is).

Nem vagyok én elfogult de akkor kérem,aki ideír,és nem te vagy.Írják már meg,hogy melyik mondatban nevesítettem bárkit.

És ítéltem el bárkit.

2018. szept. 16. 19:50
 26/27 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy van embereknek ideje és energiája arra, hogy anonim oldalakon harcoljanak, vitázzanak, PÜ-ket írjanak egy ilye témáról. Alapból a kérdés rossz, mi az hogy milyen ember? Egy büdös szar. Kész pont.
2018. szept. 24. 15:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Itt az a nagy baj, hogy a kérdező eleve ítéletet mond ártatlan emberek felett, miközben csak egy kis csaj hazudozik össze-vissza.

Amúgy eddig már kiderült, hogy a csaj többször lopott, és már másokat is megvádolt erőszakkal.

A szülei meg közvetítőt küldtek a sportolókhoz, aki célzott arra, hogy pénzért visszavonják a vádakat.

Sajnos az ilyeneket hazudozókat nem bűntetik meg....

2018. szept. 25. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!