Miért nem jött el a találkozóra?
Netes ismeredés során találkoztam volna lánnyal de nem jött el és 2 órát vártam ott a semmire mint egy hülye(az út oda vissza 1 óra)
Kérdés:Miért jó ez?És ez másodjára történik meg velem azota töröltem is magam(badoorol van szó).Ezek után soha többet nem találkozok netről bárkivel.És érzelmileg valami nagyon mélypontra küldött.Átverve és megalázva érzem magam.
Ez rendben van, de biztos, hogy létezik nálad szebb és jobb is. A lány pedig talált egyet.
Qui-Gonn mester szavait idézve: "Mindig van egy nagyobb hal..."
Ha kétszer megtörtént veled, akkor magadba kéne tekintened nem a másikat okolni.
Ha egyszeri dolog lenne, akkor kifogtál egy komolytalan személyt. Még a te esetedben is be lehet ezt magyarázni, mert lehetséges. Ahogy a lottót is meglehet nyerni többször is ... volt már rá példa a történelemben, de inkább magadban keresd a problémát ne másokban.
Igen utolsó az én hibám, hogy mebíztam valakiben 😃
De egy utolsó ge*i vagyok 😂Teljesen normálisan kedvesen álltam hozzá a két alanyhoz nem hinném hogy emiatt magamban kéne keresni a hibát😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!