Mit tehetnék ilyenkor?
Sajnos a legtöbb ember leblokkol hirtelen, és csak megtörténni látja a dolgokat, ezzel nem vagy egyedül. Ha én ilyet tapasztalnék, és fel is fognám hirtelen, hogy mit látok, mi történik, a helyedben valószínűleg nagyon határozottan rákiabálnék, hogy azonnal adja vissza a néninek a tárcáját (ha azt venné el), talán megpróbálnám beijeszteni, hogy úgyis vannak kamerák, amiknek a felvétele alapján beazonosítható, és valószínűleg nem éri meg neki az egész 4000 Ft-ért.
Amúgy nem voltam még ilyen helyzetben, nem biztos, hogy ez hatásos, csak valamiért az van bennem, hogy a nyilvánosság fontos. Mármint hogy nem halkan odamenni, mert úgy tényleg te is veszélybe kerülhetsz, hanem úgy, hogy mindenki hallja, lássa, és akkor remélhetőleg kisebb eséllyel történne baj.
Ez a baj, hogy itt tartunk ma a nagy "jogvédelem" közepette, hogy az ilyen mocskos bűnözők bármit megtehetnek. Vissza kéne hozni István király idejét, ha elloptál egy tyúkot levágták a kezed. Nem értem miért nem lehet ma is így jutalmazni a tolvajokat.
Amúgy meg vedd fel videóra és tedd ki a netre. Hadd lássa mindenki. Esetleg közöld az esetet néhány jó erőben lévő szkinheddel (már ha találsz a kürnyéken). Szerintem, segíteni fognak a dolgon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!