Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 28 éves férfi és 15 éves lány...

28 éves férfi és 15 éves lány lehetnek barátok?

Figyelt kérdés
Önkénteskedni jöttek hozzánk, úgy viselkedettek, hogy mindenki azt hitte, együtt vannak, kérdeztük is, hogy együtt vannak-e, mondták, hogy "csak barátok". Létezhet, hogy valóban csak barátság lenne köztük, és semmi több? Több, mint furcsa..:D
2018. aug. 30. 20:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Téged mit izgat?

Szerintem tök gáz, egy kislány NEM lehet értelmi-gazdasági egyenlő partnere egy 28 évesnek, de... ez van.

2018. aug. 31. 13:31
 12/12 anonim ***** válasza:

11# Tök gáz? :)

Ezek az emberek hol élnek?

21 éves vagyok ... és találkoztam már olyan értelmes érett 15 évesekkel, akikkel eltudtam beszélgetni normálisan és nem lehetett érezni a kor külömbséget meg kinézetre is ráfogható volt, hogy ő is hasonló korú.

... de én 21 éves vagyok. Nekem morális okok miatt abszolút kizárt, de ha itt egy 20 éves azt mondja, hogy tetszik neki egy 15 éves, akkor azt mondom, hogy nem tartom helyesnek, de végülis ez még lazán lehetséges...

Egy 28 éves embernél senki sem próbálja meg bemagyarázni nekem, hogy egy 15 évessel leki társak lehetnek :)

Ott már mindkét félnél valami probléma van.

Kb olyan mintha most 21 évesen azt mondanám, hogy egy 35 éves nő tetszik, de akár 40et is mondhatnék, mert igaz itt több az évkölömbség de társadalmilag elfogadottabb, mert két felnőttről van szó nem egy gyerekről.

Akkor annak ellenére, hogy legális és többnyire elfogadott lenne sem lenne normális.

Benne is valami furcsa anyakomplexusom lenne, hogy nem a hozzám hasonló huszonéves egyetemisták hanem anyám generációja jön be. Meg a 40 éves is hasonlóan kicsit furcsa lenne.

Ne mondjátok, hogy ez teljesen normális? :D

2018. aug. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!