Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vendégeink jöttek, mit tegyek...

Vendégeink jöttek, mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Idén Csíksomlyón voltunk csak úgy kíváncsiságból, szép volt jó volt, sok magyar egy helyen egyetértés, békesség stb., a vendéglátóink család, két gyerekkel, jól bántak velünk, mindenről gondoskodtak, de meggondolatlanul meghívtuk őket hozzánk, hétvégén jöttek most itt vannak, de valahogy most olyan ciki az egész, nem igazán van közös témánk, ők imádják O.V. mi meg hát nem, ők vallásosak el kellet menni vasárnap templomba velük, mi meg mást csináltunk volna, anyósomék azzal kezdték, hogy -minek hoztátok ide ezeket a románokat, szóval nagyon nem idevalók, hallgatagok is meg szóval nagyon mások, szerintetek mit kezdjünk velük, egyedül kellene hagyni őket a házban is, legszívesebben szabadulnék tőlük...
2018. aug. 27. 07:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10.# vagyok, privátban ezt kaptam:

"Máskor azt mond, amit hallani szeretnék, és nem a saját, önző véleményedet, és akkor felpontozlak...."

Ehhez csak egy papagájra van szükséged, nem a véleményünkre (ami szinte egyöntetű!). Az én meglátásom miért is önző? Mert nem értek egyet veled? Inkább te vagy önző és szívtelen, MIUTÁN elfogadtad a vendéglátást és viszonoznod kellene!

Pontozgathatsz kedvedre...

Ja, és a mond és mondd között tegyél különbséget, az

egyéb helyesírási hibákról nem is beszélve!

2018. aug. 28. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!