Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy 1...

Mit gondoltok arról, hogy 1 éve letöröltem magamat a facebookról és azóta sokkal jobban érzem magam? Miért van mindenki kiakadva, hogy nem vagyok fent?

Figyelt kérdés
Facebook, közösségi média, emberek, közérzet:)

2018. aug. 24. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én meg évek óta nem nézek híreket, és sokkal jobban érzem magam.

Magánügy... Mit számít neked mások véleménye? :-)

2018. aug. 24. 21:13
 12/20 A kérdező kommentje:

11: Miert ne szamitana? Ez az oldal azert van, hogy megkerdezzunk masokat nem? :D Honnan tudod, hogy nem statisztikai felmerest keszitek egyebkent?

Engem erdekel aztan kesz pont :D

2018. aug. 24. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
Mit kell a válaszomon lepontozni, te idióta.
2018. aug. 24. 21:36
 14/20 anonim ***** válasza:

En se nagyon facebookozok, pedig gondoltam ra, hogy letorlom magam, mert tiszta kaosz van a facebookon. Kamu hirek, bedolnek, veszekednek, ribik-buzïk stb...

Marad a messenger.

2018. aug. 24. 21:37
 15/20 A kérdező kommentje:
En senkit nem pontoztam le...mindenkinek likeot dobtam.
2018. aug. 24. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Én meg nem regeltem és nem is fogok regelni az fb-ra
2018. aug. 24. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Senkit nem pontoztak le igazán, csak engem. Pedig én adtam a legnormálisabb választ. #5 vagyok.
2018. aug. 24. 22:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nincs kiakadva ezen, hogy nem vagy fent.... ne dramatizáld túl....
2018. aug. 25. 04:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy örülsz, de szerintem nem nagy ügy.

Volt, letöröltem, most suli miatt megint van. Én őszintén nem értem, miért kell a Face-t, az Insát vagy bármelyik hasonlót démonizálni. Ezek csak eszközök. És általában elég jól testre szabhatóak: Face-en a kikövetésekkel és a listákkal, instán azzal, hogy mire keresel rá, mit lájkolsz és mit mentesz el. A lájkversenybe meg egyáltalán nem kötelező beszállni ;)

2018. aug. 25. 08:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Azérz az meg van, hogy a facebook n.maga az ördög...

Az higy Te és kedves (nyilván fiatal) társais nem tudjatok használni az nem a facebook hibája.....

8 éve vagyok fent és érdekes módon nem futok bele se momo-ba, se szatirokba, se pedofilokba, de még a kekbálna se ért utol... pont lexarom ha valaki nyaralásos, pozolós csücsörìtős képet rak fel.....

Én pont oylan jól megvagyok vele.mint nélküle....

2018. aug. 25. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!