Mit gondoltok arról, hogy 1 éve letöröltem magamat a facebookról és azóta sokkal jobban érzem magam? Miért van mindenki kiakadva, hogy nem vagyok fent?
Én meg évek óta nem nézek híreket, és sokkal jobban érzem magam.
Magánügy... Mit számít neked mások véleménye? :-)
11: Miert ne szamitana? Ez az oldal azert van, hogy megkerdezzunk masokat nem? :D Honnan tudod, hogy nem statisztikai felmerest keszitek egyebkent?
Engem erdekel aztan kesz pont :D
En se nagyon facebookozok, pedig gondoltam ra, hogy letorlom magam, mert tiszta kaosz van a facebookon. Kamu hirek, bedolnek, veszekednek, ribik-buzïk stb...
Marad a messenger.
Örülök, hogy örülsz, de szerintem nem nagy ügy.
Volt, letöröltem, most suli miatt megint van. Én őszintén nem értem, miért kell a Face-t, az Insát vagy bármelyik hasonlót démonizálni. Ezek csak eszközök. És általában elég jól testre szabhatóak: Face-en a kikövetésekkel és a listákkal, instán azzal, hogy mire keresel rá, mit lájkolsz és mit mentesz el. A lájkversenybe meg egyáltalán nem kötelező beszállni ;)
Azérz az meg van, hogy a facebook n.maga az ördög...
Az higy Te és kedves (nyilván fiatal) társais nem tudjatok használni az nem a facebook hibája.....
8 éve vagyok fent és érdekes módon nem futok bele se momo-ba, se szatirokba, se pedofilokba, de még a kekbálna se ért utol... pont lexarom ha valaki nyaralásos, pozolós csücsörìtős képet rak fel.....
Én pont oylan jól megvagyok vele.mint nélküle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!