Szerintetek ha szeretem a lila szin, és lányos vagyok egy kicsit. És a lányokat szeretem. Akkor ez mi? 18/F
Annyi biztos, hogy a korodnál éretlenebb vagy. Ez kb 13 éves színvonal, hogy "jaj fütyim van, de mégis ezt a színt szeretem. MINDENKI tudja, hogy ezt a színt csak akkor szerethetném, ha nunim lenne, de én mégis szeretem :((((( valami baj van velem?"
A felnőttek világában ilyenekre mindenki nagy ívben szarik.
Mennyire vagy lányos? Igazán bu zis vagy? Vagy vannak transzi hajlamaid?
Ha nincsenek, akkor egyszerű, metroszexuális vagy. Egyébként ismerek egy igazán férfias pasit, aki tényleg nem metroszexuális, nem páwa gyerek, meg hasonlók, de neki is a lila a kedvenc színe, semmit nem jelent. Ettől függetlenül nem jár lila cuccokban, nyilván.
A lila színt még úgy nem mondanám lányosnak, mert vannak nagyon jó pasis lila dolgok is.
Szóval mit jelent az, hogy lányos vagy?
Korod?
Mert ha tényleg azt, hogy férfi testben teljesen női léleknek érzed magad, akkor transzszexuális vagy. És ugye ha emellett nőkhöz vonzódsz, az tényleg leszbikusságot jelent, már lelkiekben. Előző jól mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!