Most akkor védjük a kábítószereseket vagy félünk tőlük?
Igazán nem értem...
Nekem is volt itt róluk kérdésem, a válaszadók majdnem megettek; másnak is volt itt kérdése róluk: már aki nem támogatta őket, azokat lepontozták és majdnem megették.
Ugyanakkor leszóljátok azokat a környékeket, amikről úgy hírlik, kábítószeresek vannak ott (még ha igazából nem is olyan rossz a helyzet) és féltek azoktól a járatoktól, amik érintik a rossz környékeket.
Úgy tudom, mindenki tart tőlük, atttól függetlenül, hogy valaki segítene nekik (mégis hogyan? miért? miért pont nekik?).
Könnyű leszólni azokat, akik félnek tőlük, ha nagyon-nagyon jó környéken, esetleg külföldön laktok és nem remegtek a félelemtől hazafelé a saját kapualjatokban, ahol havonta letépik valaki láncát, vagy TÁSKÁJÁT.
Most miért lennék megkeseredett? Mert súlyos problémák vannak a lakóhelyemen?
Szerinted, főleg ezen problémák miatt, hány nagyságrenddel kisebb lakást tudnék venni máshol?
Hát nálunk mindenki szkeptikus a térfigyelő kamerákat illetően, egy pozitív véleményt nem hallhatsz róluk.
Előttük támolyognak a drogosok, előttük válnak egy-két szertől sajnos teljesen zombivá (például villamosmegállókban), tőlük 5 méterre rabolnak ki embereket, de rendszeresen; közterületi vizelés miatt a saját házunk mellett nem merek leülni, terjeng a szag.
A szemetelést és illegális hulladéklerakást is említeném még.
Mondjuk autólopás nálunk sincs, az tény.
Viszont az én kerületemben jut szerintem a legkevesebb ember egy kamerára és nálunk a legrosszabb a felderítési arány.
Hoppábocsánat.
Egyébként aki kamerapárti, kíváncsi lennék, honnan származik, hol lakik.
Én Budapest, VIII. kerület, de NEM Kálvária meg Diószegi meg stb környéke és egy mukknyi jó szót nem hallani a kamerákra, másoktól se.
Megszoktuk őket, nem zavarnak, ugyanakkor egy jottányi biztonságérzetet sem adnak.
Sőt, a gyk-n volt régebben egy rendőr, aki egy válaszában leírta, hogy inkább le se írja a véleményét a térfigyelő kamerákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!