Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor védjük a kábítószer...

Most akkor védjük a kábítószereseket vagy félünk tőlük?

Figyelt kérdés

Igazán nem értem...

Nekem is volt itt róluk kérdésem, a válaszadók majdnem megettek; másnak is volt itt kérdése róluk: már aki nem támogatta őket, azokat lepontozták és majdnem megették.

Ugyanakkor leszóljátok azokat a környékeket, amikről úgy hírlik, kábítószeresek vannak ott (még ha igazából nem is olyan rossz a helyzet) és féltek azoktól a járatoktól, amik érintik a rossz környékeket.

Úgy tudom, mindenki tart tőlük, atttól függetlenül, hogy valaki segítene nekik (mégis hogyan? miért? miért pont nekik?).

Könnyű leszólni azokat, akik félnek tőlük, ha nagyon-nagyon jó környéken, esetleg külföldön laktok és nem remegtek a félelemtől hazafelé a saját kapualjatokban, ahol havonta letépik valaki láncát, vagy TÁSKÁJÁT.

2018. aug. 19. 19:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Csak megerősíteni tudom, amióta kamerák vannak visszábbszorultak a környéken a rablások, kocsilopások. És javult az elfogási arány is.
2018. aug. 20. 14:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Most miért lennék megkeseredett? Mert súlyos problémák vannak a lakóhelyemen?

Szerinted, főleg ezen problémák miatt, hány nagyságrenddel kisebb lakást tudnék venni máshol?

Hát nálunk mindenki szkeptikus a térfigyelő kamerákat illetően, egy pozitív véleményt nem hallhatsz róluk.

Előttük támolyognak a drogosok, előttük válnak egy-két szertől sajnos teljesen zombivá (például villamosmegállókban), tőlük 5 méterre rabolnak ki embereket, de rendszeresen; közterületi vizelés miatt a saját házunk mellett nem merek leülni, terjeng a szag.

A szemetelést és illegális hulladéklerakást is említeném még.

2018. aug. 20. 14:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk autólopás nálunk sincs, az tény.

Viszont az én kerületemben jut szerintem a legkevesebb ember egy kamerára és nálunk a legrosszabb a felderítési arány.

Hoppábocsánat.

2018. aug. 20. 14:24
 14/16 A kérdező kommentje:

Egyébként aki kamerapárti, kíváncsi lennék, honnan származik, hol lakik.

Én Budapest, VIII. kerület, de NEM Kálvária meg Diószegi meg stb környéke és egy mukknyi jó szót nem hallani a kamerákra, másoktól se.

Megszoktuk őket, nem zavarnak, ugyanakkor egy jottányi biztonságérzetet sem adnak.

Sőt, a gyk-n volt régebben egy rendőr, aki egy válaszában leírta, hogy inkább le se írja a véleményét a térfigyelő kamerákról.

2018. aug. 20. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Hős utca közelében lakom, igen megjelentek ezek a zombik, ott alszanak ahol éppen kidőlnek. Ott szarnak ahol éppen rájuk jön a szapora. Undorító látvány, van amelyik nappal hokizik, beszólogat a nőknek. Kunyerálnak, szemetelnek. Egyszerűen ez van, vagy megszokod, vagy megszöksz innen. Dehogy fogok megszökni, itt épül a fontos, és szép új stadion. Sajnálom hogy ezek oda sose teszik majd be a lábukat.
2018. aug. 22. 17:58
 16/16 A kérdező kommentje:
8. kerület, Százados negyed vagy 10. kerület, Laposdűlő?
2018. aug. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!