Titeket utánzott már valaha valaki? Vagy
hallottatok/tapasztaltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Esetleg ti utánoztatok már valakit?
Csak hogy legyen példa mire gondolok:
Még tini koromban volt egy barátnőm, aki láthatóan nagyon irigy volt egy lanyra, akivel együtt jártak táncra. Folyton a képeit nézegette, facebookon követte. De valójában csak magát tette nevetségessé, mert ugyanolyan ruhákat vett mint ő, ugyanúgy sminkelt, hasonlo hajat vágatott.
Így még nem de amit írtál az elég beteg ha komolyan azt hitte hogy ha külsőségekben hasonlít akkor olyan lesz mint ő.Durván önképzavaros.
2018. aug. 18. 13:58
3/11 anonim válasza:
Igen, rám voltak irigyek, és utánoztak mindenemben. Pedig még csak szép sem vagyok:DD
4 emberről tudok eddig.
2018. aug. 18. 14:01
4/11 anonim válasza:
3+ És nem tinikorban
2018. aug. 18. 14:01
5/11 anonim válasza:
Igen. Nekem van egy olyan barátnőm, aki mindenből ugyanolyat akar mint ami nekem van. Rá szoktam szólni, hogy nem akarom, hogy ugyan azokat a cuccokat vegye meg ami nekem van, nem vagyunk óvodások...
És olyankor azt szokta, hogy később veszi, meg aztán mondja, hogy nem volt semmi, csak az a bizonyos ruhadarab, ezért muszáj volt megvenni. Baromi idegesítő.
De ő a. Mozdulataimat is utánozza. Ha legugholok, őbis leguggol, ha iszok ő is iszik, ha arréb lépek egyet, akkor ö is. Komolyan olyan mint egy tükörkép..
2018. aug. 18. 14:06
6/11 anonim válasza:
Velem utoljára általánosban történt ilyesmi. Jött egy csaj az osztályunkba, akivel a legjobb barátnőm eleinte kedves volt meg néha beszélgetett vele meg ilyesmi és a csaj ezután teljesen rákattant a barátnőmre, el akarta venni tőlem és mindig kibeszélt a hátam mögött, meg sokszor észrevettem, hogy (főleg akkor, amikor a barátnőmmel volt) úgy viselkedik, ahogy én, utánozta a gesztusaimat, a testbeszédemet, a beszédstílusomat, stb. Meg volt, hogy olvastam egy könyvet az iskolában és elkezdett rajtam röhögni, hogy olyanokat olvasok, még az osztály többi részének is elmesélte, hogy úristen, milyen gáz könyvet olvasok épp :D Aztán pár héttel később hallottam, ahogy meséli a barátnőinek, hogy "Elkezdtem olvasni ezt a könyvet (amit én olvastam pár héttel azelőtt) és tök vicces".
2018. aug. 18. 14:12
7/11 A kérdező kommentje:
5/5, miért nem szakítod meg vele a kapcsolatot?
Egyébként nekem is van egy barátnőm, aki utánoz, többen mondták is, hogy már úgy beszél, mint én, vett egy ugyanolyan medált, mint én, ruhák is hasonlóak... de leginkább a beszéd a zavaró.
Valahol viszont jól esik, hogy engem akar másolni. Nem is tudom mennyire tudatos ez felőle, de szerintem egészen gyakori eset ez. Több ilyen sztorit is tudnék.
2018. aug. 18. 14:12
8/11 anonim válasza:
#7 már nem igazán tartjuk a kapcsolatot. De abban bíztam, hogy csak megunja ezt az utánozást, főleg, hogy lassan 30 éves, meg ugye tényleg mindig rászóltam, hogy ne utánozzon. De ezért nem szívesen szakítottam volna meg vele a kapcsolatot.
2018. aug. 18. 14:30
9/11 anonim válasza:
2 ember, ha huzamosabb ideig van együtt, akaratlanul is átveszi a másik stílusát. Mivel barátnőnek hívjátok őket, nem értem miért lep ez meg titeket?
2018. aug. 18. 14:35
10/11 anonim válasza:
9-essel egyetértek, átveszünk szavakat, mozdulatokat mástól, ha sokat vagyunk vele, ennek biztosan van pszichológiai magyarázata. Mikor középiskolás voltam, volt két csaj is, aki mindig elkérte a ruháim, meg olyan hajat csináltatott, mint az enyém, stb. De aki igazán gáz volt, egy közelben lakó akkor 40+ nő, mindig bámult, ha látott egy ruhát rajtam, egy hét múlva olyat láttam rajta meg hasonlók, anyum is megjegyezte, hogy azt hitte, engem lát az utcán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!