Ti is szoktatok azon gondolkozni, mi lehet a színházban a függönyök mögött, a backstage-ben, a színpad alatt meg úgy az egész kulisszában?
Színpad alatt max a zenekari árok van meg esetleg beépített füstgépek.
A függöny mögött pedig a színészek és egyéb személyzet raktárai, öltözői stb.
Temérdekszer voltam színpad mögött. Nincs ott semmi különös. Esetenként öltözők, fémfelépítmények, mechanika, elektromos eszközök, sok kábel, ruhatár.
Rákeresel a google-n, hogy theater backstage és nagyjából hasonlót látsz mint ami itthon is van.
Mivel tudom, így nem.
De ha nagyon érdekel, akkor erről is van fent videó a youtubeon.
Musicalszínész múlttal hidd el tisztában vagyok a díszítők munkájával is. Nem irigyeltem őket, amikor a 200 kilós díszletet emelgették. A világítás is fontos dolog, de azért a világítókról nem ömlik az izzadtság pl egy szabadtéri színpad felállításánál. Ők nem 200 kilót húznak fel, csak 2 kilót :)
Ez a szekrényes dolog számomra amolyan fétis dolognak tűnik. Kiskoromban pl kényszert éreztem, hogy mindent elolvassak, ahova írva van valami. majd kinövöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!