Te megvásárolható vagy? Csak őszintén!
Jó kérdés, a legféltettebb kincsem a szüzességem, azt nem adnám semmiért.
Lopni sem lopnék sem csalnék.
De most egész nap ezen fogok agyalni.
20/F.
Nagy élet igazság az, hogy mindennek és mindenkinek ára van, még ha ezt sokan szeretnék letagadni.
Politikai elveimet simán föladnám néhány misiért, lehet kevesebbért is. Néhány éve egy rakás választási szórólapot meg plakátot készítettem (pénzért!) az egyik pártnak, amellyel valamelyest szimpatizáltam is. Mondtam kollégáimnak, akikkel így egy kicsit a zsíros bödön közelébe kerültünk, hogy ha az ellenfél párt is besétálna hozzánk, nem küldenénk el...
Páromat viszont nem tudom hogy képes lennék-e pénzért cserébe megcsalni valaha is, ám ha mégis rá tudnának venni egy 9-est követő kellő számú nulla számjegy csábításával, életem végéig háborogna a lelkiismeretem...
Mindenki megvásárolható. Csak mindenkinek más az ára. Van akit pénzzel lehet megvásárolni van akit szeretettel, biztonsággal, egy jó szóval.
Én a létbiztonságért "adtam el" az álmaim. Megbántam? Nem. De azon dolgozom, hogy szépen lassan "visszavásároljam magam". Törlesztek. :)
A legféltettebb kincsen talán a szabadságvágy és a remény. Ezt a kettőt soha nem adnám el.
A rasszokról és emberi hovatartozásokról való negatív vélekedésemet adnám el. Jó pénzért keresztényeknek,cigóknak,zsidóknak,muszlimoknak. Nekik esetleg előny ha nem vélekednek róluk rosszul. Árat nem tudnék mondani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!