Ti mindenkit vissza jelöltök a facebookon?
Már valószínűleg nem lehet megcsinálni, de régebben a személyes oldaladat át lehetett konvertálni likeolós oldallá, majd megtudtad változtatni annak a nevét és ugyan azt egy másik oldallal össze tudtad forrasztani. Magyarul átadni a likeolókat.
Így még pár éve csináltam egy facebook profilt egy amerikai lánynak a képeit ráraktam a profilra és mindenket bejelöltem, akit csak láttam. Hamar összejött kb 2 ezer ismerős, majd a fentebb leírt módszerrel egy másik oldalnak szereztem likeolókat.
Ezt csak azért írom le, hogy tapasztalaton szerint mindenki ész nélkül mindenkinek vissza igazol :)
Onnan jutott eszembe, hogy most bejelölt egy kamu profil és persze nem jelöltem vissza.
Ti mindenkinek vissza jelöltök?
Ha tudom ki az, akkor visszaigazolom, legalább udvariasságból.
Ha nem tudom, akkor megkérdezem. Ha ismerem valóban, visszajelölöm. Ha nem, akkor nem.
Ha egyértelműen kamu profil, akkor simán törlöm a jelölést.
Dehogy igazolok vissza minden jelölőt, kizárólag azt, akit ténylegesen ismerek.
Éppen ezért vannak jónéhányan a függők között. :)
Nem. Attól nekem miért lesz jobb, ha visszaigazolok egy olyan 1000+ ismerőssel rendelkező személyt, aki nyilvánvalóan csak az "ismerősöket" gyűjti. Nem vagyok kíváncsi rá, akkor meg minek?
Ha meg külföldi és/vagy gyanús alak, pluszba még le is tiltom.
Nem, csak akit ismerek és kedvelek is! Ezért van az, hogy kb. 10 ismerősöm van csak a Facebookon.
Én nem like-gyűjtögetésre használom az oldalt, hanem kommunikációra a barátaimmal.
Idegenekkel nem beszélgetek, nem társkereső oldal az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!