Vannak itt hentes/mészáros fiúk? Van gondotok az ismerkedéssel?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 16:42
1/5 anonim válasza:
Mi köze az ismerkedésnek a szakmához? Kb. annyi gondja van, mint egy esztergályosnak, villanyszerelőnek, vagy péknek. Vagy csak én nemnértek valamit?
2/5 anonim válasza:
én ismerek két hentest, de nem szakma miatt nem jövök össze valakivel.
nekem a külső fontosabb, mint a szakmája
3/5 anonim válasza:
A hentesek, csak úgy mint más hasonló férfias szakmát űzők között is vannak kedves, jószívű, meg mogorva, nyers emberek is.Én ismerek egy hentest aki munka közben nagyon komoly de amúgy meg laza, barátságos srác.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk en nem jonnek ossze vele, mivel vegetarianus vagyok, nagyon ellent mondana, ugy gondolom.
Ennek ellenere en is ismerek hentest es nagyon rendes ember, de engem a tudat orokke zavarna, hogy allatok husat darabolja.
5/5 anonim válasza:
Velük nem szívesen szakítanák, ők komolyan feldolgozzák a partnerüket egy szakítás után :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!