Mit csináljak ha titokban kpopper vagyok? 19/F
Figyelt kérdés
Mivel külsőre nagyon nem tűnök annak ezért nem vállalom fel meg a baráti társaságom sem olyan 😂😂😂
Heterószexuális vagyok egyszerűen szeretem a k-popot.
Nincs kivel beszélnem erről. Mit tegyek?
2018. aug. 2. 19:04
11/14 anonim válasza:
Szia, régen én is hasonló helyzetben voltam, de most már nem érdekel ki mit gondol, a közeli barátaim megértenek :)
Ja, és ha még nem akarsz coming out-olni ,de beszélgetni akarsz a kpop-ról írj nyugodtan :D
20/L
12/14 anonim válasza:
Imádom a mulatós zenét és a cigányzenét. Ennek ellenére magyar vagyok. Felvállalom, nem érdekel mit gondolnak mások.
13/14 anonim válasza:
Átérzem, hogy mit érzel most. Én is srác vagyok és 7 éve, 21 évesen szerettem meg a kpop-ot. Cikinek tartottam régebben, de ettől a műfajtól nem lehet szabadulni :) Azt tudom tanácsolni, hogy ne kezeld különleges dologként, kezeld természetesen. Ha valaki furán néz rád akkor mond azt h nem érted mi a baja, nézze meg milyen jól néznek ki ezek a csajok. Arra nem tudja azt mondani, hogy nem, max azt h nem az ő stílusa. Lehet felületes így érvelni de erre nem nagyon tudnak mit mondani.
14/14 anonim válasza:
tudom, ez nem válasz a kérdésre, de hogy jön ide, hogz hetero-e az ember, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!