Mennyire vagy most boldogtalan?
Nem is tudom. Mindenem megvan, majdnem. Rengeteg lehetőséget ad nekem az életem, szinte folyamatosan újakat, kapcsolatokat, barátokat. Rengeteget utazok, jól érzem magam. Megyek fesztiválozni is, kinn voltam két hetet külföldön. Mégis van sokszor olyan lelki vissza esésem, ami miatt sose érzem magam teljesen boldognak. A családi kapcsolatom mindenkivel nagyon rossz, sajnos a testvérem tönkretette a szüleimet, ezáltal engem is. Ezek ellenére annyi mindenért hálás lehetek, mert nagyon sok megadatik, sose unatkozok, mindig megyek, és kihasználok minden boldogság forrást, rengeteg barát és ember vesz körül.
Mégis némiképpen boldogtalannak érzem magam... Tudod,minden embernek van olyan része, amitől sose lehet teljesen boldog. Én sokszor gondolok ezekre, az irtó jó dolgok mellett is, főleg ha egyedül vagyok.
És sajnos ez elég egyfajta lelki boldogtalanságnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!