Mièrt nem írja le őszintén, hogy mi van?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok és a bnőm ráírt egy kamu storyval h mit érez irántam a fiú és ha semmit akkor íra meg nekem és ne szédítsen...ez tegnap volt és a fiú írta,hogy nem akar komoly kapcsolatot es majd megoldja ezt az egészet,de azóta se írt nekem semmit...pedig eddig beszélt velem csak az utóbbi időben kezdett el alig írni és ezért találtuk ki ezt az egészet a bnőmmel..2018. júl. 31. 12:29
2/4 anonim válasza:
Ha kellenel neki vagy kedvelne akkor irna.. En hagynam.. Ha nem kellek neki mint barat vagy baratno akkor menjen mashoz.
Van egy szamomra nagyon fontos szemely es o nem ir.. En sem irok neki mert tudom hogy neki mas kell ennyi.. Nehez lesz de hagyd ra
3/4 A kérdező kommentje:
De akkor minek írta a bnőmnek hogy majd megoldja valahogy?!ez a megoldás?!
2018. júl. 31. 18:27
4/4 anonim válasza:
Figyelj tudom nehez..
De mondani barmit lehet
Most nekem tetszik valaki es oszinten leirtam neki mit erzek es utana irta hogy: szuper, ne írj többet kérlek
Hm.. Itt volt a pont ahol osszeomlottam
Gondolom nem akarod ezt atelni.
Nagyon nehez lesz de ha akar valamit akkor ugy is ir..
Hagyd ra.. Nehez tudom de muszaly lesz..
En is barom vagyok mert vagdostam magam ez miatt :/ szoval ne legyel olyan mint en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!