Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek megtanulni azt az apró civilizációs normát, hogy a Tesco-ban nem fogdossuk össze kézzel a kirakott pékárut?

Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
a pék is megfogta, amikor gyúrta a tésztát...
2018. júl. 29. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
a tescoban nem egyszer láttam hogy aki kihozza a zsömit, hát bizony ami leesik azt felveszi! egyébkénk ott a legtöbb pékáru csomagolva van!
2018. júl. 29. 17:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fogdossák,hanem megfogják és beteszik a zacskóba.Az emberek nem fognak bénázni azzal az idióta csipeszkanállal,vagy mi a fenével.

Egyébként meg kismillió ilyen normát lehetne felsorolni az élet területén,úgyhogy nem tudom most ez hogy jutott eszedbe.

2018. júl. 29. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Auchanba lehet?
2018. júl. 29. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Én zacskót húzok a kezemre, és azzal szedem.

De már tök mindegy, ha előttem 620 fikás, szaros, nyálas, ge€is ember megfogdosta.

2018. júl. 29. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:

és lett belőle valaha bajod? :D na látod :D

persze, lehet itt a higiéniára panaszkodni, de azért ne legyünk már hipochonderek...

akit ez annyira zavar, az süssön magának kenyeret meg mindent és akkor azt csak ő foghatja meg...

2018. júl. 29. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Pont ezert nem veszek ilyen helyrol pekarut, csak a peksegbol, ahol max a pek fogta meg. Mert az elado sem nyul hozza.... nem tetszik, javaslom tegy te is igy.
2018. júl. 29. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Törődj már saját magaddal,ne másokkal b+
2018. júl. 30. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez Magyarország, nem Európa...
2018. júl. 30. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsónak...

Ja mert Európa más táján a Spar/Tesco és egyéb bevásárló központokban is csak a pék fogja meg az árut mi ? :DDD Bírom mikor valaki random csávó lenézi a saját országát -.-

2018. aug. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!