Miért nem képesek az emberek megtanulni azt az apró civilizációs normát, hogy a Tesco-ban nem fogdossuk össze kézzel a kirakott pékárut?
Nem nagyon fogdossák,hanem megfogják és beteszik a zacskóba.Az emberek nem fognak bénázni azzal az idióta csipeszkanállal,vagy mi a fenével.
Egyébként meg kismillió ilyen normát lehetne felsorolni az élet területén,úgyhogy nem tudom most ez hogy jutott eszedbe.
Én zacskót húzok a kezemre, és azzal szedem.
De már tök mindegy, ha előttem 620 fikás, szaros, nyálas, ge€is ember megfogdosta.
és lett belőle valaha bajod? :D na látod :D
persze, lehet itt a higiéniára panaszkodni, de azért ne legyünk már hipochonderek...
akit ez annyira zavar, az süssön magának kenyeret meg mindent és akkor azt csak ő foghatja meg...
Utolsónak...
Ja mert Európa más táján a Spar/Tesco és egyéb bevásárló központokban is csak a pék fogja meg az árut mi ? :DDD Bírom mikor valaki random csávó lenézi a saját országát -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!