Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 után normális, hogy egyre...

30 után normális, hogy egyre kevesebb az izgalom és az újdonság az életben?

Figyelt kérdés
30 körül kezdődött, most 34 vagyok, és nem arról van szó, hogy nem teszek változatosságot az életembe. Most született meg a második gyermekem, fél éve nagyobb házba költöztünk, sok teendő van, és nem unatkozom, vagy szomorkodom, mert jó életünk van és a hobbikat sem hanyagolom. Viszont bármi feladat van munkában vagy otthon, jó eséllyel màr csináltam olyat, vagy hasonlót, ezért nem kihívás, nem izgalmas, nem okoz akkora örömet már a megoldása. Élethelyzetek ismétlődnek, tudom, mit hogyan szoktam megoldani és az emberi kapcsolatok dinamikájában is sok az ismétlődő jelleg, ezért ezeket is egyre több tapasztalattal kezelem. Nem olyan izgi az élet már, mint 20 évesen. Aki átélt hasonlót, hogyan dobta fel kicsit?
2018. júl. 28. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Hát, 34 évesen azért nem kéne kiégni. Majd 20 év múlva. Találj másik hobbit illetve új kihívásokat a régiekben. Tanulj valami új dolgot, kezdjél valami új sportot.
2018. júl. 28. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, 35 voltam, amikor az első (és úgy néz ki, egyetlen) gyermekem megszületett, életem legizgalmasabb időszaka volt, épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy a legnagyobb kaland egész életemben, hogy gyereket várhattam, megszületett és nevelhetem. Nem tudom, a másodikat már biztosan kicsit másként élném meg, de biztos most is lenyűgözne, hogy berobban egy ilyen pici ember az életembe és mekkora felfordulást csinál. A beosztásom is egész más 1,5 éve, szóval nekem eléggé felfordult az életem az elmúlt 5 évben. Bizonyos értelemben igazat adok neked, van amikor mégis elfog ez az érzés. Légy óvatos, ilyenkor szokott az ember beleszeretni valakibe...
2018. júl. 29. 04:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Válts munkahelyet, pozíciót.
2018. júl. 29. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!