Mennyire leszek kitűnve a közmunkaprogramban, mint 25 éves férfi, akinek van érettségije és felsőfokú angoltudása? Tudtommal ott csak alacsony iskolai végzettségű emberek vannak.
Végigolvastam, és azt nem tagadhatod, hogy nem felelt meg neked a gyári meló, mert idézem "megalázó".
A sztorim pont idevág, érted és érzed te is. Megértem, ha kemény, de az ilyenek, akik így gondolkodnak, selejtesek. Bocsika.
A gyári munkákról a városban rémtörténeteket hallani. Akik dolgoztak már ott, azt mondják, hogy bármit, csak azt nem. Kiskirályok, semmilyen fizetés, semmibe nézés.
Én egy egyszerű kérdést tettem fel. Nem fognak kinézni, mert picivel több papírom van? Erre letámadott pár idióta, hogy én többnek képzelem magam. Eszeteknél vagytok? Nem hiszem többnek magam, csak érettségim van, az manapság semmi. Én sem vagyok annyira eleresztve.
Köszönöm a válaszod!
Egyik legelmaradottabb megye az országban, való igaz.
Magánéleti okok miatt pedig nem tudok elmenni Budapestre, vagy akár külföldre. De a megértésed köszönöm.
Én voltam közmunkás, úgy hogy 2 egyetemi diplomám is van. Igaz, hogy irodán voltam (pontosabban a folyosón), de annyit mondhatok, nem számít, hogy ki vagy, mi a végzettséged. Ugyanúgy lenéznek. Legalább is én ezt tapasztaltam.
Korábban dolgoztam ott "rendes dolgozóként", rendes diplomás bérért, de mikor közmunkásként kerültem vissza, a volt kolléganőmre rá sem ismertem, úgy megváltozott, időnként szemétkedni is próbált velem, pedig korábban sokat segítettem neki számítógépes témában.
Nem szívesen emlékszem vissza erre az időre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!