A Tristan névhez milyen magyar családnév illik?
Figyelt kérdés
Elfogott a kíváncsiság. Bár olyan idióta kategóriát elképzelni is rossz, hogy "Lakatos Tristan" vagy "Kiss Tristan". Az egyetlen ami egész jó SZVSZ, némileg már foglalt. Egy régi magyar nemes, Tristan Hahót. Kérlek segítsetek ki.2018. júl. 26. 07:00
2/10 anonim válasza:
Magyarul Trisztán lesz az. És szerintem a vezetéknevek 80%-ával használható név.
3/10 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, szerintem egyik sem.
6/10 anonim válasza:
Tristan Tzara ilyen névvel létezett már valami híresség.
8/10 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy manapság vezetéknevet szoktak választani.
9/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Ez nem valami virág? O.o
2. válaszoló: Tudom :)
3. válaszoló: Talán igazad lehet
4. válaszoló: Valahogy nem igazán hangzik jól
5. válaszoló: Talán.... "Rézműves Károly" és "Oláh Béla" nem is hangzik rosszul. De a Tristan névhez... nem hiszem hogy jó lenne.
6. válaszoló: Értem
7. válaszoló: Maradjunk a témánál, ha kérhetem
8. válaszoló: Nem szoktak, kivéve ha fiktív karakterről van szó. Szerepjátékhoz akarok egy Trisztán nevű fiút, aki magyar.
2018. júl. 26. 19:36
10/10 anonim válasza:
Németh Trisztán
Simon Trisztán
Szalai Trisztán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!