Ha egy "sztár" többször is pont az én szemembe néz a színpadról, az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, jelent e valamit ha pont az én szemembe néz egy "sztár" a színpadról, egy koncerten ahol rajtam kívül nyílván még nagyon sokan vannak. Külföldi.
Eset..
Nő vagyok. Lehet hogy felkeltettem az érdeklődését, vagy csupán a véletlen műve hogy szinte mindig pont rámnézett?
2018. júl. 22. 23:05
11/13 anonim válasza:
Addig nem fog megnyugodni a kis szíved, amíg azt nem írjuk, hogy bejössz neki, sőt még feleségül is venne. Nyugodtan írj rá, csak aztán ne csodálkozz, ha nem ír vissza, mert a másik 200 nőcivel beszél, akinek "pont a szemébe nézett".
12/13 anonim válasza:
Na jó, tegyük fel, hogy jól latta a közönséget.Szerintem, akkor se gondold túl ezt. Ha jól nézel ki miért ne nezett volna a szemedbe(is)? Ahogy alighanem máskor, másokéba is.
13/13 anonim válasza:
Régi kérdés de csak véletlen. Én is léptem fel nem is egyszer. Akkor nem azt figyeled hogy ki a szép meg ilyenek hanem hogy ne ronts el semmit. Eleve belevilágít a szemedbe az a jó erős fényszóró ami úgy kisüti a szemed hogy utána nem látsz semmit. Semmi esély nincs rá. Én is persze szoktam sok emberre nézni zenélés közbe de pont leszarom hogy kiül ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!