Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire fontos számodra az...

Mennyire fontos számodra az esti nyugalom? Hogyan teremted meg?

Figyelt kérdés
Hogyan teremted meg otthon az esti nyugalmad? Mikor mész aludni? Hogyan telik egy estéd?
2018. júl. 21. 19:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Hétköznap:

Este 8 körül fürdök, gépezek még egy kicsit aztán legkésőbb 10kor lefekszem.

Hétvégén:

Fürdés 8-9 körül, sokszor akár hajnali 4ig is fent vagyok 😂 alapból éjszakai bagoly vagyok..

Mostanra kialakult bennem, hogy a jó alváshoz nem kell semmilyen fény/zaj forrás. Régebben pl csak TV mellett tudtam elaludni. De régóta nem nézek TV-t szóval leszoktam róla.

Falun lakom és mikor kolis lettem, fura volt, hogy este is hangzavar van. Jó persze, nem olyan nagy de pl jönnek mennek az autók és a rossz kis koli ablakok nem igazán hang/hő szigetelnek :D furcsa volt de igazából azt is megtudtam szokni. Éjszaka ha a városban mászkál az ember, van egy bizonyos hangulata. Na ilyenek voltak az estéim is csak az ágyban :D furi volt de nem volt rossz. Mióta haza költöztem, vissza szoktam a csendhez. Néha ugat az a gci kutya (MOST IS HOGY VERJEM A SZÁJÁBA 😂) vagy harcolnak a macskák de semmi extra. Behallatszik a tücsök ciripelés meg ilyenek, ezeket leszámítva csend van és én nagyon szeretem :)

De amúgy az ilyen búgó hangokra meg rá vagyok gerjedve xD mikor délutános voltam, a meló helyen búgtak a gépek és simán eltudtam volna aludni 😆 meg pl ha elmentem az ilyen villanyoszlop mellett, ott is hallatszott, hogy búg a delej, az se zavart, olyan megnyugtató volt. Viszont a szúnyog zúgást utálom, itt repkes most is a kis köcsög..

24F jóéjt :)

2018. júl. 22. 01:50
 12/15 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, egyetemista, még a szülői házban lakom anyukámmal és a testvéremmel. Általában 7-8 körül érek haza hétköznap (vagy eddig van órám vagy gyakorlaton vagyok), egyből lefürdök majd a nappaliban megvacsorázok. Be szokott lenni kapcsolva a tévé, mindenki a nappaliban van, anyum vagy olvas vagy telefonozik, tesóm a tévét nézi. Én ilyenkor még tanulgatni szoktam, telefonozok, beszélgetünk, néha random elmegy 1óra kutyasimogatással. Hétvégente én viszem ki a kutyákat, ilyen melegben pedig csak későn lehet, de ilyenkor tovább is vagyok fent.
2018. júl. 22. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is 22:00-kor megyek aludni, előtte pedig általában zenét hallgatok, olyan fél óráig körülbelül. (:
2018. júl. 22. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem az jelenti a nyugalmat, ha kizárom az utcáról beszűrödő zajokat, pl. az idióta szomszéd kutya vonyítását (illetve nem is a kutya az idióta, hanem a gazdája, hogy képtelen rászólni), meg, hogy némelyik hülye gyerek autópályának nézi a szűk utcákat a környéken. Ezeket a zajokat füldugóval vagy zenehallgatással szoktam kizárni, kedvtől függően. Lefekvés fáradtsági szinttől függ, de általában éjfél és éjjel 2 között szoktam elaludni. Szeretem, ha csend van, de sajnos városban ez szinte elképzelhetetlen.
2018. júl. 22. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:
6-7 óra körül a párommal általában bekapcsoljuk a tévét vagy a laptopon nézünk valamit. Szeretek ilyenkor egy kicsit rendet rakni a lakásban, hogy másnap reggel ne rendetlenség fogadjon. Vacsorázunk, néha kártyázunk vagy beszélgetünk. Ő olvas, addig én facebookozok. 11 óra körül megyünk aludni.
2018. júl. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!