Mennyire fontos számodra az esti nyugalom? Hogyan teremted meg?
Hétköznap:
Este 8 körül fürdök, gépezek még egy kicsit aztán legkésőbb 10kor lefekszem.
Hétvégén:
Fürdés 8-9 körül, sokszor akár hajnali 4ig is fent vagyok 😂 alapból éjszakai bagoly vagyok..
Mostanra kialakult bennem, hogy a jó alváshoz nem kell semmilyen fény/zaj forrás. Régebben pl csak TV mellett tudtam elaludni. De régóta nem nézek TV-t szóval leszoktam róla.
Falun lakom és mikor kolis lettem, fura volt, hogy este is hangzavar van. Jó persze, nem olyan nagy de pl jönnek mennek az autók és a rossz kis koli ablakok nem igazán hang/hő szigetelnek :D furcsa volt de igazából azt is megtudtam szokni. Éjszaka ha a városban mászkál az ember, van egy bizonyos hangulata. Na ilyenek voltak az estéim is csak az ágyban :D furi volt de nem volt rossz. Mióta haza költöztem, vissza szoktam a csendhez. Néha ugat az a gci kutya (MOST IS HOGY VERJEM A SZÁJÁBA 😂) vagy harcolnak a macskák de semmi extra. Behallatszik a tücsök ciripelés meg ilyenek, ezeket leszámítva csend van és én nagyon szeretem :)
De amúgy az ilyen búgó hangokra meg rá vagyok gerjedve xD mikor délutános voltam, a meló helyen búgtak a gépek és simán eltudtam volna aludni 😆 meg pl ha elmentem az ilyen villanyoszlop mellett, ott is hallatszott, hogy búg a delej, az se zavart, olyan megnyugtató volt. Viszont a szúnyog zúgást utálom, itt repkes most is a kis köcsög..
24F jóéjt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!