A magyarok általánosságban mennyire utálják az oroszokat?
Most 20 éves vagyok és gimnáziumban a 2. nyelven orosz volt. A koromat, csak azért írtam le, hogy még nem a kommunizmus idején tanultam :D
Minden orosz órára járó osztálytársam imádta a kultúrát. Egyik haverommal folyamatosan egy orosz boltba jártunk, ahol onnan importált élelmiszereket lehet kapni.
Bárki akinek szóvá tettem, hogy oroszt tanulok azt mondta, hogy "menő". Igazából még senkivel sem találkoztam, aki utálná őket.
Szerintem az én generációm vagy semleges velük kapcsolatban vagy szereti őket. Talán az idősebbeknél fordulhat elő orosz utálat csak...
A normálisakat egyáltalán nem. De hallottál már az orosz túristákról? Na, őket a világon mindenhol utálják, nem csak a magyarok. Olvass utána.
Ha a férjed nem ilyen, szerintem senki nem utálná itt, kivéve persze a mélymagyarokat. De ők kit nem utálnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!