A Rebeka nevet hogyan kell/lehet becézni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 23:34
2/13 anonim válasza:
Rebi, Rea, Beki (Becky), Beka (Becca), Rebike
3/13 anonim válasza:
Akit én ismerek Rebekát, őt Rebinek becézik.
4/13 anonim válasza:
Egy ismerős Rebekát Rebunak, Rebukának, Rebusnak hívja az anyja. Nekem mondjuk nem tetszenek ezek a becézések, de nekik nyilván igen.
5/13 anonim válasza:
Rebuci, Rebci, Rebu, Reba, Réba, Buci, Bica, Rebuska, Rebuci, Rebinka, Bebinka, Rebinkó, Bebinkó, Rebuscica, Reki, Breki, Brekusz,
7/13 anonim válasza:
*ja meg bocsi,mégegy, Bebszi, Bebcsi, Bebcsi, Bebcso, Rebcsi, Rebcsinka, Rebcsinkó, Rebka, Rebinka, Rebinci
8/13 anonim válasza:
A Rebi az jó, mindenkinek a ribi jut róla eszébe.
10/13 anonim válasza:
Hű, hát én asszem elég fura fejet vágnék, ha valaki Rebinkának vagy Bebinkónak szólítana. :'D
Megelégszem a Bekával és a Rebivel. De tulajdonképpen a Rea egészen tetszik, csak sosem gondoltam volna rá, hogy így hívassam magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!