Ha kívánhatnátok bármit, tényleg bármit, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás. :)2018. júl. 17. 15:20
21/42 anonim válasza:
Én azt szeretném, ha mindenki vágya teljesülne, aki ide írt. Kiváltképp azé, aki azt írta, hogy ne létezzen pénz, utána rögtön azoké, akik pénzt kértek :D
22/42 anonim válasza:
Egy univerzális rák elleni gyógymódot. Szabadalmaztatnám és szinte ingyen adnám a licenszet, betegenként 1 napi helyi átlagkeresetnek megfelelő összegért. Mindenki nyer.
23/42 anonim válasza:
Azt kívánnám, hogy tűnjön el minden betegség, minden ember legyen örökre egészséges.
24/42 anonim válasza:
Én pénzt kívánnék. Vennék belőle egy szép és tágas lakást magamnak, azt berendezném kedvemre. Vennék még egyet-kettőt, azt kiadnám, abból lenne további bevételem. Vennék belőle egy megbízható autót és ha beteg lennék, az SZTK-ba be nem tenném többet a lábam.
Személyi edzőhöz járnék, saját étrendet csináltatnék, adakoznék, szép ruhákat vennék.
A pénz kapásból sok problémát megoldana.
25/42 anonim válasza:
Hogy teljesüljön minden kívánságom, így bármikor kívánhatok másoknak is (jó dolgokat), meg magamnak is :D
27/42 anonim válasza:
Azt,hogy legyen egy normális párom, aki szeret és tisztel. Aki mellett végre boldog lehetnék...L
28/42 anonim válasza:
Visszatekerni az időt, hogy megváltoztassak egy dolgot ami kihat a boldogságomra.
29/42 anonim válasza:
Együtt lenni azzal akit szeretek.
Több önbizalmam legyen.
30/42 anonim válasza:
Hogy helyrejöjjön az életem. Persze ugy,hogy az elvesztegetett idő kezdetétől fogva legyen. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!