Szerelem vagy gyerekkori álom?
Ti melyiket választanátok?
Van egy párom, nagyon szeretjük egymást, tökéletes, tényleg. Soha nem gondoltam, hogy találok ilyen férfit, vele el tudnám képzelni az életem.
De emellett van egy tervem, kiskorom óta ez a vágyam, ez pedig hogy kint éljek egy bizonyos országban. Már voltam kint hosszabb-rövidebb ideig és nagyon szerettem kint lenni.
Most adódott az a helyzet, hogy ki tudnék menni, jó munkalehetőséggel, és nagyon úgy néz ki, hogy kint is tudnék maradni, akár állampolgárságot igényelve is később.
Viszont a párom nem akar elköltözni, Ő Magyarországon akar maradni.
Ti mit tennétek? Nem akarom elveszíteni, de ez egy olyan lehetőség, amire lassan húsz éve vágyom. De róla sem akarok lemondani.
Szerelem. Azt sokkal nehezebb találni, mint munkát, meg lakhelyet. Meg nekem eleve az emberi kapcsolatok fontosabbak.
Aztán még az ő véleménye is változhat. Ha odautaztok kis időre, nyaralni, pihenni, lehet, hogy neki is megtetszik. Vagy ha váltania kell majd munkában.
"Gyerekkori álom"-ra voksolnék. Főleg mert nekem is van egy célországom és hasonló helyzetben tuti, hogy így járnék el.
Másik megoldás: Úgyis megfogod bánni, hogy nem maradtál / mentél, válaszd azt amelyiket kevésbé bánnád.
26F
Biztos, hogy a gyermekkori álmot választanám.
Elhiszem, hogy szeretitek egymást, ezért sem értem, miért nem próbálja meg legább, mi az, ami ennyire ide köti?
"A másik meg az, hogy neki vagy-e olyan fontos, hogy elutazzon veled, csak azért, hogy együtt legyetek? "
Miért ő fontos neki annyira, hogy ne utazzon el? Vagy egy teljesen más országba ami nem az álmai országa kiköltözne vele? Csak kérdezem.
Már kiírtad.
Menjél Németországba, ha ott kapsz jó munkát... a szerelem meg majd lesz másik, de legalább nem nyomorogsz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!