Van olyan élményed, amit ennek az oldalnak köszönhetsz?
Figyelt kérdés
Én itt ismertem meg a legjobb barátom, már lassan másfél éve.
Neked van hasonló élményed?
2018. júl. 6. 20:33
21/25 anonim válasza:
Én itt ismertem meg két lányt, akikkel ősztől egy egyetemre (az egyikkel egy szakra is) megyek.
22/25 anonim válasza:
Itt ismertem meg a páromat, majdnem 2 éve. Úgy gondolom életem szerelmét köszönhetem az oldalnak.
23/25 anonim válasza:
Sokat röhögtem az itteni szerencsétlen magányos sértődött kisfiúkon és az ostoba hisztérika feminista nőkön. De a legjobb amikor ez a két balfék csoport egymásnak esik. :D
24/25 anonim válasza:
Sikeresen kifogtam egy olaszb.u.z.i ge.nnylá.dát aki rendesnek tüntette fel magát randiztam vele párszor és interneten ocsmányságokat írkál azóta kamuprofilról a kedves haverjaival amit mostmár meg akarok bosszulni....
25/25 anonim válasza:
Igen. A hasznos válaszaim ellenére 59%-on áll a hasznossági indexem, ami azzal a tapasztalattal ajándékozott meg, hogy a magyar emberek rendkívül ostobák és rosszindulatúak. Mondjuk ezt a való életből is tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!