Hogyan szerezhetek személyi csicskákat?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már,hogy nem tudom magam normálisan kipihenni. Szeretnék személyi csicskákat aki esetleg elmegy a boltba, elmosogat vagy ilyesmi. Hol tudnék szerezni olyat aki önként megcsinálja? És mivel tudnám motiválni ha nem akarok fizetni neki pénzzel?2018. júl. 3. 22:57
1/9 anonim válasza:
Kerülj böribe és legyél ott a király
2/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
3/9 anonim válasza:
Már megint nem vetted be a gyógyszereidet.
4/9 anonim válasza:
Ekkora szánalmas f4szt, mint te is ritkán látni :)
5/9 anonim válasza:
Szexuális szolgáltatással tudod őket rávenni. Most mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, biztos van valami beteg fazon, aki rajtad kiélné a legdurvább vágyait. Míg összeszednéd magad, ha tudnád,addig ő biztosan elmenne neked a boltba és talán még el is mosogatna.
Remélem tudtam segíteni. :)
6/9 A kérdező kommentje:
22 éves nő vagyok. Az az érzésem,hogy elviccelitek ezt. Pedig komoly a kérdésem.
2018. júl. 4. 07:06
7/9 anonim válasza:
Hát ha ez komoly kérdés akkor ott baj van. 22 évesen tartsd már el magad egyedül.
8/9 anonim válasza:
Sehogy nem szerezhetsz "csicskákat", fizesd ki legalább.
9/9 anonim válasza:
Elhiteted olyan férfiakkal, hogy van nálad esélyük, akik amúgy egy nőnek sem kellenek. Az okosabbak egy idő után megunják majd, de rengeteg ilyen van, szóval mindig lesz új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!