Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetek személyi...

Hogyan szerezhetek személyi csicskákat?

Figyelt kérdés
Nagyon unom már,hogy nem tudom magam normálisan kipihenni. Szeretnék személyi csicskákat aki esetleg elmegy a boltba, elmosogat vagy ilyesmi. Hol tudnék szerezni olyat aki önként megcsinálja? És mivel tudnám motiválni ha nem akarok fizetni neki pénzzel?
2018. júl. 3. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerülj böribe és legyél ott a király
2018. júl. 3. 23:14
 2/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
2018. júl. 3. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Már megint nem vetted be a gyógyszereidet.
2018. júl. 3. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ekkora szánalmas f4szt, mint te is ritkán látni :)
2018. júl. 4. 00:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Szexuális szolgáltatással tudod őket rávenni. Most mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, biztos van valami beteg fazon, aki rajtad kiélné a legdurvább vágyait. Míg összeszednéd magad, ha tudnád,addig ő biztosan elmenne neked a boltba és talán még el is mosogatna.

Remélem tudtam segíteni. :)

2018. júl. 4. 03:25
 6/9 A kérdező kommentje:
22 éves nő vagyok. Az az érzésem,hogy elviccelitek ezt. Pedig komoly a kérdésem.
2018. júl. 4. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ez komoly kérdés akkor ott baj van. 22 évesen tartsd már el magad egyedül.
2018. júl. 4. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Sehogy nem szerezhetsz "csicskákat", fizesd ki legalább.
2018. júl. 4. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Elhiteted olyan férfiakkal, hogy van nálad esélyük, akik amúgy egy nőnek sem kellenek. Az okosabbak egy idő után megunják majd, de rengeteg ilyen van, szóval mindig lesz új.
2018. júl. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!