Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet sokak szerint hulye...

Lehet sokak szerint hulye kerdes, de erdekel a velemenyetek! Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Tegnap este kint voltunk a baratommal. Mindig amikor elvalunk, mondjuk egymasnak "majd irj ha hazaertel". Ez igy is volt. Amikor a kapuba voltam akkor irtam baratomnak hogy ,,hazaertem,,

(A telefonom altalaban a szomszed wifijehez csatlakozik amikor a kapumba vagyok.) Na igen. Amikor irtam neki akkor toltott par mp-t utana elkuldte (emlekezetem szerint). A baratom kerdezte: "merre jarsz?" mondom: "itthon vagyok". Azt mondta "jol szoltal amugy de mindegy:))" mondom "nem mondtam?" Azt mondta "nem". Visszaolvastam a beszelgetest es az uzenet amit irtam hogy "hazaertem" nem volt ott, pedig a telefonom azt jelezte hogy elkuldtem. Baratom szerintem megharagudott vagy szarul esett neki, de en teljesen abban a hitben voltam, hogy elkuldtem es el is olvasta.. Hogy mondjam el baratomnak ha esetleg megharagudna? Kerdeztem tole, hogy haragszik-e, nem ir vissza mert alszik, na mindegy. Mi errol a velemenyetek? Ne haragudjatok meg ha ez ,,ertelmetlen baromsag,, de nem tudok vele mit kezdeni, ne iteljetek el! :/

2018. júl. 2. 02:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
küldd el neki a linket erre a kérdésre ;)
2018. júl. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!