Nem tudom, de igazából nem is érdekel.
Régebben megnéztem Herby néhány videóját, csak mert annyian beszéltek róla, és érdekelt, hogy mégis ki ez az egyén, de mindössze egy lusta, ugyanakkor pénzéhes alkeszt láttam, aki még trashnek is túl primitív volt, így aztán fel is hagytam a nézésével.
Hogy milyen ember ez a Kinga, nem tudom, mint mondtam, nem követem figyelemmel ennek az indokolatlanul nagy népszerűségre szert tett középszerű alkoholistának az életét, így a magánéletéről sem sokat tudok; de - hacsak nem képvisel hasonló színvonalat ő is - meg tudom érteni, hogy értelmesebb kan után nézett. Most őszintén: ki akar egy ilyen alakkal járni? (Bár gondolom, Kinga sem a magaskultúra köreiből került ki.)
Bár én azt is kinézem Herbyből, hogy a nézettségért szakított, tőle még ez is kitelik.
Egyébként meg: most komolyan egy aljanépe szerelmi élete érdekel minket?
Egész uton – hazafelé –
Azon gondolkodám:
Miként fogom megmondani
Rég nem látott anyámnak?
Hogy HErBY és Kinga -
Szakítottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!