Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » HErBY és Kinga miért szakítottak?

HErBY és Kinga miért szakítottak?

Figyelt kérdés

2018. jún. 30. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%

Nem tudom, de igazából nem is érdekel.

Régebben megnéztem Herby néhány videóját, csak mert annyian beszéltek róla, és érdekelt, hogy mégis ki ez az egyén, de mindössze egy lusta, ugyanakkor pénzéhes alkeszt láttam, aki még trashnek is túl primitív volt, így aztán fel is hagytam a nézésével.

Hogy milyen ember ez a Kinga, nem tudom, mint mondtam, nem követem figyelemmel ennek az indokolatlanul nagy népszerűségre szert tett középszerű alkoholistának az életét, így a magánéletéről sem sokat tudok; de - hacsak nem képvisel hasonló színvonalat ő is - meg tudom érteni, hogy értelmesebb kan után nézett. Most őszintén: ki akar egy ilyen alakkal járni? (Bár gondolom, Kinga sem a magaskultúra köreiből került ki.)

Bár én azt is kinézem Herbyből, hogy a nézettségért szakított, tőle még ez is kitelik.

Egyébként meg: most komolyan egy aljanépe szerelmi élete érdekel minket?

2018. jún. 30. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Egész uton – hazafelé –

Azon gondolkodám:

Miként fogom megmondani

Rég nem látott anyámnak?

Hogy HErBY és Kinga -

Szakítottak?

2018. jún. 30. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Le akarja tenni a jogsit a Herby

Szerintetek sikerül neki?

Itt a videó [link]

2018. júl. 3. 13:55
 14/19 Matekk001 válasza:
8%
Látszik nektek annyi eszetek sincs amennyi látszik. Ugyan miért szakítottak volna ? Szerintetek, amikor Petinel van Kinga kutyája, vagy éppen videóban többes számban beszél úgy hogy nem mondja ki van ott, akkor szerintetek ? Ennyi b*lfasz irigyet, jezusom :D
2018. aug. 16. 07:24
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Az nem a Kinga kutyája, az höjbi új kutyája.
2018. aug. 16. 18:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Kinga és herby rövid időre szétmentek. Összevesztek! de már kibékültek de már kinga nem szerepel. Ennyi!
2018. aug. 16. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Honét tudod?
2018. aug. 16. 19:31
 18/19 A kérdező kommentje:
Fogalmazzunk úgy, hogy a csoportjában nem mindenki megbízható ember. :)
2018. aug. 16. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:
2018. aug. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!