Miért kell ezt csinálni?
Válaszolni nem tudok a kérdésedre, de teljesen egyetértek veled.
Egyébként ez most volt? Hol? Tudom tapasztalatból, hogy néhány embert kicsit sem érdekel az, hogy ott a másik, na de hogy szexelnek is ott mindenki előtt, nyilvános helyen? Tényleg felháborító. Én édesanyámmal voltam a múltkor egy fürdőben (de már többször is tapasztaltuk) és konkrétan volt egy csomó hely, de egy 40 év körüli párnak közvetlen mellénk kellett ülnie, hozzá is értek anyámhoz, konkrétan az ölébe ültek, de nem zavartatták magukat, ott nyalták-falták egymást, de velünk szemben is zavartalanul csókolózott egy pár.
Azoknak is sok eszük lehet, vízben aztán sokat ér az óvszer... :D
Az ilyen emberek perverzek, BETEGEK. Exhibicionisták.
Ők nem a szobában, kettesben, romantikusan szeretnek szexelni, hanem szándékosan mások előtt, mert ez izgatja őket. Egyrészt.
Másrészt pedig neveletlen büdös bunkók, az állatoknál is jóval alacsonyabb rendű lények, akik magasról tesznek a többi emberre, sőt, direkt szeretik bosszantani őket, ezért nyugodt szívvel nekiesnek egymásnak bárhol, bármikor.
Az ilyenekre ha rászólsz, még nekik fog feljebb állni.
Mindenesetre szívből kívánom minden ilyen párnak, hogy szedjék össze az összes létező fertőzést. Az ilyen nőknek a medencevíztől remélhetőleg kirohad a méhük és a büdös életben nem fognak szaporodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!