Hogy mondjam meg nőbarátomnak, hogy ha a nyáron nem bírunk találkozni, akkor utána már soha többet?
Tehát már szünet van, nyárra gondolkodtunk elmenni dolgozni, de ha ez nem jön össze, aztán már soha nem találkozunk. Márpedig nem valószínű, hogy dolgozunk.
Hogy tudathatom vele szépen, hogy nem bírunk találkozni soha többet?
Kicsit ez bonyolultabb attól, ahogy leírtam, de kb ez az állás.
Ezt mind facebookon kellene tudatnom vele. Valami okból rá kellene írnom.
Például: Találtál munkát? ...Ha nem volna a válasz, akkor kellene tudatnom vele.
Az osztályban talán a miénk volt a legerősebb kapcsolat. Nem akarok vele hébe-hóba találkozni, évente összefutni vele stb. Vagy legyen mellettem, vagy menyjen a pitsába.
Csak szeretném tájékoztatni, hogy ha nem jön velem továbbtanulni, akkor örökre elfelejthet.
Ezt szeretném neki kulturáltan előadni.
Az osztályban talán a miénk volt a legerősebb kapcsolat. Nem akarok veled hébe-hóba találkozni, évente összefutni veled stb. Vagy legyél mellettem, vagy menyj a pitsába.
Csak szeretnélek tájékoztatni, hogy ha nem jössz velem továbbtanulni, akkor örökre elfelejthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!