Ti mit szóltok ahoz, h Radics Peti csinálta a “facebook idióták” profilokat?
Ugye ezt a “top 10 legutáltabb videóm” című videóban mondta...
Emiatt már nem tudom valami komolyan nézni....
Óriási hír.
Mintha azt írnád, hogy a nézőinek átlagéletkora 12.
Nekik nem kell több, mint a fhasz, phicsa, bahszdmeg és hasonló szavak három szavankénti ismételgetése, így jön a reklámapró Youtube-tól meg a sok fos online játékcégtől.
Egy bohóc.
Egyértelmű, hogy ő gyártja a rengeteg profilt. Könnyű a kicsiket mindennel beetetni.
Az az most már meg*aszhatja a 12 éves rajongós korosztályát.
Igen, nekem is végig eröltetett volt...
Ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert youtubeon vagy 6-an ellentmondásban voltak ezzel, amikor írtam egy kommentet... Bár gondolom, h azok is ilyen 10 évesek voltak...
Őszintén? Nem lepődöm meg rajta.
Sztem egyszerűen túltolta. Az első pár résznél nem volt gyanús, de amikor a rikárdós meg a magdis cuccoknak csinált még 10 részt... ha nem kamu lett volna, olyan slamasztikába került volna, ha megtudják az illetők, hogy róluk beszélnek (igen, már egy keresztnévből meg 1-2 egyéb infóból simán ki lehetett volna nyomozni, hogy kik ők)... ezt meg azért nem nézem ki belőle, hogy ennyire debil lenne.
Mondjuk nálam az tett be, hogy elmondta, hogy a facebook idiótákat mennyire utálja, aztán jött még 2 olyan videó. Hát, van az a pénz, amiért az ember a saját sz...át is megeszi.
Egyértelmű, hogy ő csinálta a profilokat, de nem mindegy?! :D
Hogyha egyszer vicces, akkor legyen. Ez már az elejétől a Facebook társadalom kiparodizálása volt, de nekem tetszik. A youtubon szinte minden átverés. De engem nem zavar, mert legalább vicces. Én továbbra is nézem a videóit.
Hajrá Peti!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!