Mozgássérült mosdó?
Szóval senki nem tudja pontosan, jár-e érte büntetés.
Nos, nem vagyok rá büszke, de sokszor használjuk azt a kisfiammal. Gondok voltak mindig a vécézéssel, sokszor bement, (pisi és kaki is) sajnos még ma is előfordul, pedig már nagy, és a mozgássérült mosdóban könnyen hozzáférek, rendbe tudom tenni a gyereket. Át tudom öltöztetni, ki tudom öblíteni, amit kell, és megszárítani.
Mellékesen nem szívesen engedem be egyedül a férfi vécébe, én oda nem mehetek be. Sok aberrált, beteg ember van.
A nőibe meg egy fülkébe nem férünk be ketten.
A mozgássérültmosdó nem azt jelenti, hogy csak a mozgássérültek használhatják, hanem ez van úgy kialakítva, hogy ők is tudják használni.
Persze nem illik fél órára beköltözni.
Mozgássérültként írok.
Szerintem kisgyerekkel nem gáz, nálunk az egyik üzletben együtt van a mozgássérült és a kisgyermekes mosdó. Egyértelműen nagyobb helyre van szükségetek.
Engem két dolog zavar nagyon: amikor nőgyógyászati fertőzést szedek össze, pedig lefertőtlenítem az ülőkét - csak nincs időm 5 percet várni, ami a teljes hatóidő-. Komolyan, fertőzéssel ne üljenek már le oda. Egy egészséges még fölé tud hajolni, én nem.
A másik az, hogy ha foglalt/ direkt előttem bemennek oda.
Ja, meg ha ürülékesen van hagyva, bár azt nem látom ki volt. Nálunk az egyetemen a mi szintünkön/karunkon én vagyok egyedül sérült, úgyhogy nem valószínű, hogy a többi rokkant az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!