Miért hiszik azt, hogy minden roma cigizik, alkoholista?
"Miért gondolják meg mondják hogy a romák így meg úgy meg a cigányok meg a zsidók meg a négerek hööööö"
"Ki gondolja meg mondja?"
"Hát a magyarok"
Kész
a romáknák, négereknél nincs is nagyobb rasszista
én egy magyar vagyok a sok közül, én nem hiszem azt, hogy mind ilyen, te meg vagy elhiszed vagy nem
Igazából ez a két fogalom, a cigi és az alkohol sosem kötődött a fejemben kifejezetten a cigányokhoz.
Nem tudom miért hiszed azt, hogy mindenki azt hiszi, hogy minden cigány cigizik és alkoholista.
Nem lehet, hogy pont te vagy az aki a fejében megteremtette ezt az elgondolást? Azóta mindenhol, mindenben az igazolását keresed és, hogy nehogy megdőlni látszódjon a teóriád az általad talált példákat felnagyítod, így biztos nem csalódsz.
Elferdíted a dolgot.
Amikor az a téma, hogy a cigányok a leélt és összeszemetelt putriban laknak miközben hat gyerek van és jön a hetedik, felveszik a segélyeket de így is kidől a ház ajtaja, nincs mit enni és megy a jajveszékelés, mégis mit látni? Ott a cigi a kézben és dajdajozáskor be vannak állva mind vagy alkoholtól vagy szintetikus agyrohasztótól.
Szóval a putris semmitérő népség esetében teljesen helytálló a megállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!