Ti mit csináltok ma?
Figyelt kérdés
Mit csináltatok-fogtok ma csinálni ilyen melegben? (Aki nem dolgozik :/ )2018. jún. 12. 15:50
11/16 anonim válasza:
Autón végeztem olajcserét, és a szűrőket cseréltem le, illetve nem rég voltam klímásnál kipucoltatni a klímát és feltöltettem, utána lemostam az autót a közelben nyílt kézi mosóban ahol elég jó idő volt mert jó árnyékos helyen van legalább. Nem rég értem haza, jelenleg pihenek a szobában meg netezgetek. Este 6 óra körül megyek tesómhoz picit beszélgetni, után hazajövök eszek valamit, fürdök, aztán alvás, és holnaptól meló 3 napig 12 órásba.
12/16 anonim válasza:
Itt Csikban szerencsere alig van 20 fok felett.
Starbol megusztam egy loveszetet, nem hivtak be meloba, pedig elmeletileg kellett volna.
Delelott shopping lett volna... Ha talaltam volna parkolo helyet barhol a kozpont kornyeken.
Igy inkabb itthon a kave es a War thunder uj frissitesevel elvagyok.
13/16 anonim válasza:
Málnát szedtem (kint a melegben) ,aztán jött a vihar és azóta bent vagyok .
14/16 anonim válasza:
Itt épp 20 fok van talán, jött egy hidegfront.
Kertészkedek, gazolok, de tekintve, hogy negyedóránként szakad az eső, így lassan megy.
Közben sütök, meg csinálom a páromnak a másnapi ebédet.
15/16 anonim válasza:
gépezek, este berugok. ugyanazt mint tegnap.
16/16 anonim válasza:
Mivel ma nem dolgozom és itthon sincs különösebb teendő, gépezek, olvasok, filmeket nézek,stb. Szóval, elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!